Τα παντελόνια με έντονα prints θα αντικαταστήσουν τα jeans σου αυτήν την άνοιξη

Αξίζει να προσθέσεις τα τολμηρά μοτίβα στα καθημερινά σου looks!

Πάντα μας άρεσαν τα ρούχα που κάνουν statement. Κάθε φορά που ψωνίζουμε μας τραβάνε τα πολύχρωμα κομμάτια και αυτά με τα τολμηρά μοτίβα. Παρόλο που η ιδέα μιας μινιμαλιστικής γκαρνταρόμπας με απλά fashion items που μπορείς να συνδυάσεις μεταξύ τους είναι πολύ ελκυστική, τη στιγμή που πρέπει να επιλέξουμε μεταξύ ενός basic άσπρου πουκάμισου και ενός πουλόβερ σε έντονο χρώμα, επιλέγουμε πάντα το δεύτερο.

Και η τελευταία μας εμμονή είναι: τα παντελόνια με μοτίβα. Καθώς πλησιάζει η άνοιξη, σου προτείνουμε να βάλεις στην άκρη τα κλασικά blue jeans σου και να τολμήσεις να φορέσεις παντελόνια με prints αφήνοντας έναν παιχνιδιάρικο αέρα να «εισβάλει» στην γκαρνταρόμπα σου.

Σίγουρα δεν είμαστε οι μόνες που λέμε πως η πανδημία άλλαξε τον τρόπο που βλέπουμε τα ρούχα. Υπήρξε μια μεγάλη περίοδος που φορούσαμε μόνο loungewear ρούχα και ακόμα φοράμε κολάν τις περισσότερες μέρες της εβδομάδας. Αλλά, επιτέλους, νιώθουμε έτοιμες για να αρχίσουμε να δημιουργούμε outfits ξανά. Ανακαλύψαμε για πρώτη φορά το trend με τα patterned pants στο Instagram και ερωτευτήκαμε την άνεση αλλά και την ιδιαιτερότητα σε κάθε στυλ. Μας άρεσε ο τρόπος που ο κάθε σχεδιαστής μπόρεσε να προσαρμόσει την τάση αυτή στη δική του αισθητική.

Σε μουντές, χειμωνιάτικες μέρες ή σε μέρες που αισθάνεσαι πολύ δημιουργική, βγάλε από την γκαρνταρόμπα σου ένα παντελόνι με εντυπωσιακό σχέδιο. Συνέχισε, λοιπόν, στην gallery παρακάτω για να δεις τα επτά printed κομμάτια που έχουμε βάλει στην shopping list μας και που πρέπει να βάλεις και εσύ ASAP.

Δες επίσης: Οι καλύτεροι συνδυασμοί χρωμάτων για να ανανεώσεις τώρα την γκαρνταρόμπα σου

Πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss