Τα παντελόνια με animal prints είναι και πάλι στη μόδα (και πολύ χαιρόμαστε!)

Φόρεσε ένα αντίστοιχο και όλα τα βλέμματα θα στραφούν επάνω σου!

Το animal print θεωρείται πλέον ένα κλασικό μοτίβο. Είναι ένα trend που δεν πεθαίνει ποτέ, απλώς αυξάνεται ή μειώνεται σε δημοτικότητα κάθε σεζόν. Και το Instagram είναι αυτό που μας έκανε να καταλάβουμε πως αυτά τα patterns έχουν κάνει το δυναμικό comeback που όλες περιμέναμε.

Τα παντελόνια με animal print λοιπόν, επανήλθαν πρόσφατα στην μόδα. Τα “It” girls βγαίνουν έξω (ή μένουν μέσα) φορώντας τα, με τα πολύχρωμα print τσιτάχ, τα ζεβρέ print, ακόμα και το print της αγελάδας να κάνει συχνές εμφανίσεις στο Instagram feed μας.

Αν και δημοφιλής, αυτό το τολμηρό trend δεν είναι και το πιο εύκολο να συνδυάσεις. Υπάρχει πάντα ο φόβος πως θα το κάνεις λάθος, και πως θα φαίνεται φτηνό και κιτς. Όταν συνδυαστεί όμως σωστά, το παντελόνι με animal print θα κάνει οποιοδήποτε σύνολο extra chic.

Το cool-girl gang θα σε εκπαιδεύσει καλύτερα πάνω στο θέμα. Μας αρέσει ιδιαίτερα η προσπάθεια της Kendall Jenner, η οποία συνδύασε δύο αντικρουόμενα prints (animal και φλοράλ) και με κάποιο τρόπο το έκανε να δουλέψει.

Ρίξε μια ματιά στις φωτογραφίες και πάρε υπέροχες ιδέες για εντυπωσιακές εμφανίσεις που θα τραβήξουν τα βλέμματα.

Δες επίσης: Oι Ιnfluencers έβαλαν τα καλά τους και πήγαν στη ψηφιακή Εβδομάδα Μόδας της Κοπεγχάγης

Πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss