Τα παπούτσια που θα σε σώσουν στο lockdown

Απευχόμαστε να γίνει, αλλά ας είμαστε έτοιμες.

Σαφώς και δεν είναι το ιδανικό σενάριο όταν το σκεφτόμαστε, αλλά η πραγματικότητα, όπως έχουμε δει τους τελευταίους μήνες, είναι λίγο απρόβλεπτη. Τη μία είμαστε έξω, κάνουμε βόλτα με τους φίλους μας και την άλλη βρισκόμαστε σε κατ’ οίκον περιορισμό να αναρωτιόμαστε πότε θα μπορέσουμε να ξεφύγουμε από την κατάσταση που τόσο ξαφνικά κληθήκαμε να αντιμετωπίσουμε. Εννοείται, λοιπόν, ότι απευχόμαστε να συμβεί, αλλά, αν τα πράγματα έρθουν έτσι που αυτό απαιτείται, οφείλουμε να είμαστε προετοιμασμένες ποικιλοτρόπως. Τι εννοούμε, δηλαδή.

Ας πάρουμε την περίπτωση που πράγματι γίνει lockdown. Άσχετα που και να μη γίνει, με τα αυξημένα ποσοστά τηλεργασίας, το θέμα της άνεσης μέσα στο σπίτι είναι πολύ ουσιαστικό. Όταν περνάς τόσο χρόνο μέσα στον ίδιο χώρο και δεν μπορείς καν να αλλάξεις παραστάσεις μερικές ώρες πηγαίνοντας στο γραφείο, η αίσθηση δυσφορίας γίνεται πιο εύκολο να δημιουργηθεί. Το τελευταίο πράγμα που θες να σε απασχολεί βρισκόμενη σε ενός είδους απομόνωση είναι το αν τα πέλματά σου βρίσκονται σε πλήρη αρμονία με τα παπούτσια που φοράς. Για την ακρίβεια, θες το ακριβώς αντίθετο. Items που να είναι σαν να μην τα φοράς. Κομμάτια που να σου δίνουν την αίσθηση ότι περπατάς ξυπόλυτη, αλλά που να μη σου στερούν ούτε λίγη από τη ζεστασιά που αναπόφευκτα ζητάς τον χειμώνα.

Η Γερμανική εταιρεία Birkenstock αποφάσισε να κυκλοφορήσει μία έξτρα άνετη πρόταση για να κάνει την παραμονή στο σπίτι λίγο πιο εύκολη -και cozy- από αυτό που θα μπορούσες να φανταστείς με γούνινη επένδυση. Ήδη, μάλιστα, διάσημα πρόσωπα την έχουν ενσωματώσει στην γκαρνταρόμπα τους.

Δες τις φωτογραφίες στην παρακάτω gallery.

Δες επίσης: Η Grace των Peaky Blinders είναι το είδωλο των 1920s που θες να αντιγράψεις

Πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss