Τα πιο stylish minimal σύνολα της άνοιξης για σένα που είσαι fan της απλότητας

Όσες τάσεις και αν γνωρίσουμε κάθε σεζόν το minimal style θα είναι διαχρονικά αγαπημένο.

Φέτος είναι η χρονιά των νέων τάσεων. Νομίζω πως είχαμε πράγματι χρόνια να δούμε τόσα νέα trends σε μία και μόνο σεζόν και είναι απόλυτα λογικό, αφού αυτή η άνοιξη ήταν και η πρώτη σχετικά κανονική spring season που ζήσαμε εδώ και δύο χρόνια, αφού τον χειμώνα που μας πέρασε δεν ήμασταν σε lock down.

Όλα τα αγαπημένα μας brands και οι κορυφαίοι σχεδιαστές παγκοσμίως δημιούργησαν συλλογές γεμάτες έμπνευση, χρώμα, edgy γραμμές και ξεχωριστά prints, δίνοντας αυτή την αίσθηση της δύναμης και της ανανέωσης σε κάθε γυναίκα.
Το minimal είναι τάση
Σπεύσαμε και εμείς, λοιπόν, να προσθέσουμε κάποια από τα νέα items της σεζόν στην ντουλάπα μας και τα καθημερινά μας σύνολα, ωστόσο υπάρχουν κάποιες κλασικές αξίες στο styling που δεν θα αλλάξουμε ποτέ, ακόμη και για τις πιο ενημερωμένες τάσεις.
Μία από αυτές τις all time classic «αγάπες» των fashion girls είναι το minimal style. Το απλό, δωρικό, άνετο και απόλυτα κομψό styling, που η αλήθεια είναι ότι κάθε φορά που το επιλέγεις χαρίζει μεγάλη ασφάλεια. Γιατί; Γιατί όταν φοράς κάτι που σε κάνει να νιώθεις άνετα, τότε είσαι και η καλύτερη εκδοχή του εαυτού σου.

Τι σημαίνει minimal style;
Όλα τα αγαπημένα μας fashion staples συνδυασμένα με απλό και chic τρόπο, σε basic χρωματική παλέτα, όπως το λευκό και το μαύρο, …
Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss