Τα πρώτα unboxing videos για τα Xbox Series X|S είναι γεγονός

Με την ημέρα κυκλοφορίας να μην απέχει πολύ, η Microsoft έστειλε κονσόλες σε επιλεγμένους reviewers και YouTubers με σκοπό να δούμε τα περιεχόμενα της συσκευασίας.

Έχοντας πλέον μπει σε τροχιά… λανσαρίσματος, η Microsoft μοίρασε κονσόλες σε reviewers και δημοφιλείς YouTubers ανά τον κόσμο ενόψει της κυκλοφορίας των Xbox Series X|S στις 10 Νοεμβρίου. Έτσι λοιπόν, είδαμε με κάθε λεπτομέρεια τις δύο κονσόλες όπως και το ανασχεδιασμένο χειριστήριο Xbox που τις συνοδεύει.

Αρχικά, βλέπουμε το Xbox Series X -την ισχυρότερη από τις δύο κονσόλες- με τον μινιμαλιστικό του σχεδιασμό. Όπως είναι προφανές τόσο από το έως τώρα μάρκετινγκ για αυτό όπως και τον σχεδιασμό του, είναι φτιαγμένο για να στέκεται όρθιο όχι μόνο για λόγους ομορφιάς, αλλά και για καλύτερη κυκλοφορία του αέρα και διαχείριση θερμοκρασίας. Παρόλα αυτά, μπορεί να τοποθετηθεί και σε οριζόντια θέση δίχως τη χρήση επιπλέον εξοπλισμού, καθώς τόσο στην κάτω όσο και στην μια πλαϊνή μεριά διαθέτει ποδαράκια για να στηρίζεται.

Μέσα στη συσκευασία περιλαμβάνονται τα εξής:

  • Κονσόλα Xbox Series X
  • Ασύρματο χειριστήριο Xbox
  • Καλώδιο HDMI
  • Καλώδιο τροφοδοσίας
  • 2x αλκαλικές μπαταρίες τύπου AA (για το χειριστήριο)

Παρακάτω μερικές φωτογραφίες από το Thurott, που επίσης παρέλαβε την κονσόλα.

  

  

Αντίστοιχα, σε παρόμοια μονοπάτια κινείται και το Xbox Series S, η μικρότερη από τις δύο κονσόλες. Το πρώτο πράγμα που θα παρατηρήσει κάποιος είναι η έλλειψη μονάδας οπτικού δίσκου, καθώς η μικρότερη και φθηνότερη αυτή έκδοση θα υποστηρίζει μόνο ψηφιακά παιχνίδια. Κατά τα άλλα, δε θα έχει κάποια διαφορά (ως προς την υποστηριζόμενη βιβλιοθήκη, όχι σε απόδοση, καθώς εκεί διαφέρει αισθητά) από το «μεγάλο αδερφάκι» της.

Στη συσκευασία περιλαμβάνονται τα εξής:

  • Κονσόλα Xbox Series S
  • Ασύρματο χειριστήριο Xbox
  • Καλώδιο HDMI
  • Καλώδιο τροφοδοσίας
  • 2x αλκαλικές μπαταρίες τύπου AA (για το χειριστήριο)

Παρακάτω μερικές φωτογραφίες από το TrustedReviews.

  

  

Το χειριστήριο των νεών Xbox είναι πανομοιότυπο με του Xbox One, με λίγες αλλά πρακτικές αλλαγές. Αρχικά, το d-pad είναι πλέον 8 κατευθύνσεων έναντι του «σταυρού», ένα νέο πλήκτρο “share” προστέθηκε στο κέντρο του χεριστηρίου και οι σκανδάλες έχουν ανάγλυφο σχέδιο για καλύτερο κράτημα. Στην μπροστινή όψη, παρατηρούμε ότι ο σχεδιασμός έγινε επίπεδος γύρω από το κεντρικό πλήκτρο Xbox, ενώ τα χειριστήρια Xbox One είχαν μια μικρή εσοχή.

Οι διαφορές των δύο κονσολών είναι πιο αισθητές, όμως. Το Xbox Series X υποστηρίζει έως και 4K/120fps σε παιχνίδια (μέγιστη ανάλυση 8K, όμως ακόμη δεν έχουμε υλικό), ενώ το Xbox Series S έως και 1440p/120fps. Επιπλέον, το X διαθέτει δίσκο SSD χωρητικότητας 1TB και το S δίσκο SSD χωρητικότητας 512GB, όμως και στις δύο περιπτώσεις η μνήμη είναι επεκτάσιμη μέσω αποκλειστικών καρτών SSD που κατασκευάζει η Seagate για λογαριασμό της Microsoft.

Πριν λίγες ημέρες, η Microsoft δημοσίευσε ένα βίντεο που αφορούσε στο περιβάλλον χρήστη, προετοιμάζοντας τους μελλοντικούς κατόχους της κονσόλας για την ημέρα κυκλοφορίας.

Τα Xbox Series X|S αναμένεται να λανσαριστούν παγκοσμίως στις 10 Νοεμβρίου, με τιμές λιανικής 499€ (Series X) και 299€ (Series S) για τη χώρα μας.

Πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss