Τα στοιχήματα για την απουσία της Samantha από την νέα σειρά Sex And The City – Cineramen

Βαθμολόγησε το άρθρο

[Total: 0   Average: 0/5]


Σίγουρα το Sex And The City αποτέλεσε μια από τις πιο τηλεοπτικές σειρές που σημάδεψαν πολλές γενιές (είτε άρεσε, είτε όχι) και πλέον ανακοινώθηκε ένα καινούργιο project που θα γίνει.

Είναι επίσημο πλεόν πως θα γίνει νέα μίνι σειρά reboot Sex And The City από το HBO Max με τίτλο «And Just Like That». Επιστρέφουν οι Sarah Jessica Parker (Carrie Bradshaw), Cynthia Nixon (Miranda Hobbes), Kristin Davis (Charlotte York), όχι όμως και η Kim Cattrall (Samantha Jones), ενώ θα κυκλοφορήσει το 2021 με 10 μισάωρα επεισόδια.

Από το online γραφείο στοιχημάτων Bovada βγήκαν μερικές αποδόσεις σχετικά με την απουσία της Samantha, σύμφωνα και με το Hollywood Reporter. Οι επιλογές στα στοιχήματα που δίνονται είναι: θάνατος (+130), αποχώρηση από τη Νέα Υόρκη (+250), καμία αναφορά (+450), να μένει ακόμα στη Νέα Υόρκη (+450) ή να βρίσκεται σε κάποιο ίδρυμα ή φυλακή (+750).

Το Sex and the City ήταν σε δημιουργία του Darren Star βασισμένο στο βιβλίο της Candace Bushnell, είχε 94 επεισόδια στο HBO από 1998-2004, ενώ έγιναν και δυο ταινίες το 2008 και 2010. Η prequel σειρά The Carrie Diaries από το CW το 2013, με την AnnaSophia Robb pσαν νεαρή Carrie Bradshaw, κράτησε δυο σεζόν.

Cineramen

Νίκος Δρίβας

Facebook Twitter Google+

Δημιουργός και συντάκτης του www.cineramen.gr αλλά κυρίως φανατικός του σινεμά

Δείτε ακόμα στο Cineramen

Πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss