Τα τηλέφωνα της Samsung του 2021 δεν θα υποστηρίζουν τα παλαιότερα wearable Galaxy Gear σας

Εάν εξακολουθείτε να κατέχετε και να χρησιμοποιείτε ένα smartwatch Samsung Gear καθημερινά, ίσως θελήσετε να σκεφτείτε δύο φορές για την αναβάθμιση του smartphone σας από το νέο έτος. Μια ειδοποίηση στην εφαρμογή Samsung Members (μέσω GalaxyClub) προειδοποίησε τους χρήστες ότι τα πρώιμα wearables της εταιρείας δεν θα είναι πλέον συμβατά με τα smartphone της εταιρίας του 2021.

«Η υπάρχουσα ποιότητα υπηρεσιών των παλαιότερων φορητών συσκευών Samsung Gear δεν μπορεί να διασφαλιστεί μόνο μέσω ενημερώσεων εφαρμογών», αναφέρει η μεταφρασμένη ειδοποίηση. “Επομένως, τα παλαιότερα wearables Samsung Gear δεν μπορούν πλέον να χρησιμοποιηθούν σε συνδυασμό με νέα smartphone Samsung (από το έτος 2021).”

Η ενημέρωση παραθέτει συγκεκριμένα πέντε wearables που θα επηρεαστούν από τις αλλαγές, το κύριο των οποίων είναι το Galaxy Gear από το 2013. Περιλαμβάνονται επίσης τα Gear 2, Gear 2 Neo, Gear S και Gear Fit. Όσοι εξακολουθούν να χρησιμοποιούν το Galaxy Gear 3 Neo και το Gear S2 παραμένουν άθικτοι.

Ωστόσο, δεν είναι όλα καταστροφικά και θλιβερά. Εάν εξακολουθείτε να διαθέτετε ένα παλαιότερο smartphone, “που κυκλοφόρησε το 2020 ή πριν”, αυτή η συσκευή θα εξακολουθήσει να υποστηρίζει τα wearables του επόμενου έτους. Ωστόσο, η ανακοίνωση θα σας επηρεάσει εάν σκοπεύετε να αγοράσετε ένα Galaxy S21 ή οποιοδήποτε άλλο μελλοντικό smartphone από τη Samsung.

Είναι ενδιαφέρον ότι η ειδοποίηση δεν υποδηλώνει ότι ο λόγος για την απόσυρση της υποστήριξης σχετίζεται με το Android 11 και το One UI 3.0 ή το υλικό. Ανεξάρτητα, αν σκέφτεστε να κάνετε αναβάθμιση σε smartphone σειράς του 2021, είναι πιθανό να εξετάσετε και την αναβάθμιση των wearables συσκευών σας. Ωστόσο, εάν δεν ψάχνετε για την τελευταία τεχνολογία στον τομέα των wearables, τα παλαιότερα έξυπνα ρολόγια της εταιρείας παραμένουν αξιοσέβαστα και ότι ακριβώς χρειάζεστε για καθημερινή χρήση. Αλλά όλα τα καλά πράγματα πρέπει να τελειώσουν κάποια στιγμή.

Η Samsung σημειώνει ότι οι χρήστες αυτών των πέντε smartwatch θα ειδοποιηθούν για τις αλλαγές στην εφαρμογή Galaxy Wearable τις επόμενες εβδομάδες, οπότε έχετε ένα σύντομο χρονικό διάστημα για να επανεξετάσετε τις μελλοντικές σας αγορές. 

Πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss