Τα υφασμάτινα παντελόνια έχουν επιστρέψει και αυτοί είναι οι νέοι τρόποι που μπορείς να τα φορέσεις

Δείχνουν καλύτερα από ποτέ με αυτό το cool makeover!

Οι περισσότεροι από εμάς έχουν καιρό να γυρίσουν στο γραφείο και πιθανότατα δεν θα χρειαστεί να γυρίσουμε για τουλάχιστον για μερικούς μήνες ακόμα. Η χρονιά μας ήταν γεμάτη με ρούχα, όπως κολάν και με διάφορες καταστάσεις, όπως τα Zoom meetings και γι’ αυτό ούτε που θυμόμαστε πώς ήταν να διαλέγεις τα ρούχα που θα φορέσεις πρωί πρωί πριν τη δουλειά. Επομένως, είναι αυτονόητο πως τα υφασμάτινα μας παντελόνια, must-have κομμάτια της γκαρνταρόμπας μας μέχρι πριν και από έναν χρόνο, βρίσκονται τώρα στο πίσω μέρος της, σκονισμένα και βαθιά κρυμμένα.

Ωστόσο, αυτά τα κομμάτια δεν έχουν βγει εκτός μόδας. Αντιθέτως όμως, έχουν γίνει «τα νέα τζιν» στον κόσμο της μόδας, αφού είναι αρκετά ευέλικτα για να φορεθούν με τα πάντα, από φούτερ έως και μπλούζες με cut outs.

Φυσικά, δεν χρειάζεται να μας πιστέψεις. Αλλά παρακάτω, θα βρεις πολλά υπέροχα outfits που θα σου αποδείξουν πως τα παντελόνια έχουν επιστρέψει δυναμικά στην μόδα, με έναν βελτιωμένο τρόπο. Γι’ αυτό, λοιπόν, ήρθε η ώρα να τα βγάλεις από την γκαρνταρόμπα σου και να τα ενσωματώσεις στις εμφανίσεις σου, παρόλο που δεν πηγαίνεις στο γραφείο. Άλλωστε, πιο statement κομμάτι από αυτό δεν υπάρχει. 

Δες επίσης: Από πού μπορείς να αγοράσεις online τα πιο στυλάτα και οικονομικά νυφικά;

Πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss