Τα 3 ζώδια που προσπαθούν να κρύβουν τα συναισθήματά τους!

 Δεν θέλουν να δείχνουν ευάλωτοι!

Το να εκφράζουμε τα κρυμμένα συναισθήματά μας είναι αναμφίβολα ένας τρόπος για να φανεί πόσο ευάλωτοι είμαστε. Ακόμα κι αν εσύ και το ταίρι σου έχετε έναν βαθύ συναισθηματικό δεσμό, είναι πολύ πιθανό «να μη σου βγαίνει» πάντοτε το να μιλάς ανοιχτά για τα συναισθήματά σου. Είναι σημαντικό βέβαια να διακρίνουμε τη διαφορά ανάμεσα στην ενσυναίσθηση ή συναισθηματική αντίληψη και στην ικανότητά μας να μιλάμε ελεύθερα για τους βαθύτερους φόβους ή τις ανασφάλειές μας.

Εν ολίγοις, κάποιοι άνθρωποι είναι βαθιά συναισθηματικοί, αλλά είναι πολύ δύσκολο να το δείξουν και πόσο μάλλον να το εκφράσουν με λόγια!

Όσον αφορά στα ζώδια, το πιο αξιοσημείωτο είναι πώς εκείνα τα οποία δυσκολεύονται να μιλάνε για τα συναισθήματά τους είναι τα ίδια με εκείνα που έχουν πλήρη συναίσθηση των συναισθημάτων τους.

Διάβασε παρακάτω ποια είναι τα 3 ζώδια που αποφεύγουν να «ανοιχτούν» στο ταίρι τους και να μιλήσουν για όλα όσα τους βασανίζουν συναισθηματικά:

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Όταν μιλάμε για συναίσθημα, ο Καρκίνος είναι ο πιο γνωστός για την προσωπική εγρήγορση και τη διαίσθηση που διαθέτει. Ωστόσο, όταν οι Καρκίνοι πρόκειται να δηλώσουν κάτι που νιώθουν σε μια δεδομένη στιγμή ανησυχούν ότι, αν αποκαλύψουν πάρα πολλά από τον περίπλοκο συναισθηματικό κόσμο τους, θα γελοιοποιηθούν ή θα θεωρηθούν αδύναμοι.

Είναι ένα πολύ ευαίσθητο ζώδιο και, εάν φοβάται ότι θα το απορρίψουν ή θα το παρεξηγήσουν, θα μαζευτεί στο καβούκι του. Συνήθως, όταν εκφράζει

Διαβάστε περισσότερα στο Astrology.gr

Πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss