Τα 4 ζώδια που θα σου τα πουν «έξω από τα δόντια»!

Θα σου τα πουν «έξω από τα δόντια» κι ας πονέσεις!

Όλοι έχουμε ακούσει να λένε ότι η ειλικρίνεια είναι η καλύτερη πολιτική. Όταν είσαι ένα ειλικρινές πρόσωπο, οι άνθρωποι σε εμπιστεύονται πιο εύκολα, αφού είσαι πιο αληθινός/ή στον τρόπο που προβάλεις τον εαυτό σου. Πολλοί άνθρωποι εκτιμούν την αλήθεια και, αν έχεις τη φήμη ότι είσαι πάντοτε ειλικρινής, τότε οι άλλοι νιώθουν άνετα να σου μιλήσουν, έχοντας τη σιγουριά ότι είσαι αυθεντικός μαζί τους. Μπορεί να απευθύνονται συχνά σε σένα για να τους συμβουλέψεις ή να ακούσουν τη γνώμη σου.

Υπάρχει βέβαια μια λεπτή γραμμή ανάμεσα στο να είσαι ειλικρινής και να είσαι αγενής. Συχνά, είναι καλύτερα να κρατάς για τον εαυτό σου μερικές σκέψεις. Π.χ. αν δεν συμφωνείς απόλυτα με τις επιλογές ζωής ενός φίλου, πιθανόν να μην είναι πάντα καλή ιδέα να του/της το πεις. Από τη μία πλευρά, αν είσαι ένας άμεσος και ειλικρινής άνθρωπος, οι άλλοι σε εμπιστεύονται για να σου ανοίξουν την ψυχή τους και να πουν αυτά που τους απασχολούν, από την άλλη όμως, κάποιοι άλλοι ίσως θεωρήσουν αγενή και σκληρά αυτά που λες.

Είναι πράγματι σημαντικό να είσαι ειλικρινής, αλλά είναι επίσης σημαντικό να είσαι προνοητικός στον τρόπο που αλληλεπιδράς με τους άλλους. Κάθε ζώδιο έχει τον τρόπο του να «ανοίγεται» με τους ανθρώπους, αλλά μερικά ζώδια έχουν την τάση να λένε αυτό που έχουν στο μυαλό τους, ανεξάρτητα με το πώς νιώθεις.

Διάβασε παρακάτω ποια είναι τα ζώδια που δεν θα “μασήσουν” τα λόγια τους και θα σου πουν την αλήθεια όπως ακριβώς την σκέφτονται.

ΚΡΙΟΣ

Ένας Κριός δεν έχει και τον καλύτερο έλεγχο στη γλώσσα του, τουλάχιστον τις περισσότερες φορές, αφού συχνά λέει πράγματα τα οποία είναι εμφανώς προσβλητικά.

Είναι ανταγωνιστικό ζώδιο, αναζητά διαρκώς τη δύναμη και την ταχύτητα και εκτιμάει πολύ την αυτάρκεια και την αυτοδυναμία. Όταν πρόκειται να προσφέρει εποικοδομητική κριτική, δεν φοβάται να εκφράσει αυτά που σκέφτεται.

Ωστόσο, μερικές φορές γίνεται πολύ απότομος στον τρόπο που κριτικάρει τους άλλους. Ειδικά όταν είναι αναστατωμένος ή αγχωμένος μπορεί να πει κάποια πράγματα που θα τα μετανιώσει. Οπότε, καλύτερα να προσέχεις αυτό το ζώδιο όταν είναι θυμωμένο, αφού δεν πρόκειται να φοβηθεί ή να διστάσει να σε πληγώσει με τα λόγια του.

Διαβάστε περισσότερα στο Astrology.gr

Πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss