Τα 5 αγαπημένα μας Lush προϊόντα – ELLE

Τα 5 αγαπημένα μας Lush προϊόντα

Τα προϊόντα Lush έχουν φανατικούς θαυμαστές. Αν δεν γνωρίζετε το brand τότε θα πρέπει να μάθετε ότι πρόκειται για μια εταιρία που γεννήθηκε από τη συνεργασία του Mark Constantine και της αισθητικού Liz Weir. Το όραμά τους ήταν μια σειρά καλλυντικών και προϊόντων από αγνά συστατικά. Στην αρχή έφτιαχναν χειροποίητα σαπούνια με φυσικά υλικά όπως πορτοκάλια, χυμό λεμονιού και κανέλα. Το όραμα τους ήταν να χρησιμοποιούν αυστηρά φρέσκα, οργανικά προϊόντα, φιλικά για το περιβάλλον και τα οποία να προέρχονται από ηθικές εταιρίες που θα τηρούν τα ανθρώπινα δικαιώματα και το δίκαιο εμπόριο. Στο πυρήνα της φιλοσοφίας τους ήταν αυστηρά η μη δοκιμή των προϊόντων σε ζώα. Με τα χρόνια και μένοντας πιστοί στις πεποιθήσεις τους, τα προϊόντα άρχισαν να κερδίζουν το κοινό τόσο για την φιλοσοφία τους, αλλά και για τα αρώματά τους, την ποιότητα αλλά και τα αποτελέσματά τους. Τα σαπούνια ακόμη και σήμερα παραμένουν διάσημα, οι μάσκες έχουν φανατικούς υποστηρικτές και οι κρέμες τους αγαπιούνται από τη πρώτη μυρωδιά. Σε όλο τον κόσμο υπάρχουν πάνω από 800 καταστήματα σε 50 και παραπάνω χώρες του κόσμου. Το πρώτο κατάστημα της Lush στην Ελλάδα άνοιξε στη Θεσσαλονίκη, το οποίο διαθέτει και on line shop, ενώ τους επόμενους μήνες αναμένεται να ανοίξει τις πόρτες του Lush store και στο Golden Hall. Μέχρι τότε δείτε ποια προϊόντα αγαπάμε με πάθος.

Sleepy Λοσιόν Σώματος
Αν σας αρέσει η λεβάντα, αν η μυρωδιά της σας μεταφέρει κάτω από ένα αφράτο, πουπουλένιο πάπλωμα τότε αυτή η λοσιόν σώματος δεν πρέπει να λείπει από το κομοδίνο σας. Κάντε ένα ζεστό μπάνιο, απλώστε σε νωπή επιδερμίδα την κρέμα και φορέστε τις πιτζάμες σας. Μια αίσθηση ελαφριάς μέθης θα σας κατακλύσει και θα σας κάνει να θέλετε την Sleepy και την επόμενη νύχτα στο κρεβάτι μαζί σας. Το πρωί όλοι θα σας ρωτήσουν τι άρωμα φοράτε. Εκτός από την μυρωδιά, το δέρμα σας θα είναι εξαιρετικά απαλό και ενυδατωμένο. Extra tip: Βάλτε μερικές σταγόνες κρέμας πίσω από το αυτί σας το πρωί και θα σας κρατήσει ευδιάθετες κάθε φορά που οι νότες της λεβάντας θα φτάνουν στη μύτη σας.

Tea Tree Water Τονωτική Λοσιόν
Αν εθιστείς σε αυτή την τονωτική λοσιόν δύσκολα θα καταφέρεις να τη βγάλεις από τη ρουτίνα σου. Τι κάνει; Μετά το ντεμακιγιάζ αφαιρεί ό,τι ίχνη μακιγιάζ μπορεί να έχουν απομείνει στην επιδερμίδα. Ακόμα και σε ένα καθαρό πρόσωπο όμως προσφέρει γρήγορη αναζωογόνηση και αίσθηση φρεσκάδας. Η σούπερ δύναμη του κρύβεται το τεϊόδεντρο που είναι αντιβακτηριακό, αντιμυκητιακό και αντιμικροβιακό. Για αυτό βοηθά στην απομάκρυνση των βακτηρίων που προκαλούν σπυράκια. Ανάμεσα στα συστατικά του Tea Tree Water είναι επίσης το γκρέιπφρουτ που είναι πλούσιο σε βιταμίνες, ενώ ο αγριόκεδρος είναι επίσης αντισηπτικό συστατικό και κρατά την επιδερμίδα καθαρή. Extra tip: Σε μας αρέσει να βρέχουμε ελαφρά με αυτό τα πινέλα πριν εφαρμόσουμε τις σκιές ή το ρουζ.

Cup O’ Coffee Μάσκα Προσώπου και Σώματος
Στα Lush θα βρείτε πολλές και διαφορετικές μάσκες. Οι δικιά μας αγαπημένη είναι αυτή που έχει ως βάση της τον καφέ. Είναι ιδανικό για τα κορίτσια που έχουν λιπαρό δέρμα μιας και οι κόκκοι του καφέ που περιέχει καθαρίζουν τους φραγμένους πόρους και δίνουν μια αναζωογονητική και ταυτόχρονα διεγερτική αίσθηση καθαριότητας που θα σας κάνει να έχετε τη αίσθηση ότι το πρόσωπο σας αναπνέει ολόκληρο. Σε αυτό προσθέστε ότι η καολίνη που περιέχει απορροφά τα περιττά έλαια κι απολεπίζει ευγενικά, κάνοντάς την ένα υπέροχο συστατικό για βαθύ καθαρισμό. Αλλά αυτό που θα λατρέψετε είναι η αίσθηση ότι τονώνει την κυκλοφορία και τη ροή του αίματος.
Extra tip: Απλώστε σε στεγνή επιδερμίδα αφήστε τη να δράσει δέκα λεπτά και ξεβγάλτε με μια ζεστή νωπή πετσέτα.

Beauty Sleep μάσκα
Αυτή είναι το νέο αγαπημένο μας προϊόν. Αυτή η μάσκα προσώπου με άργιλο εκτός από ένα φοβερό μοβ χρώμα και άρωμα λεβάντας, έχει μια γερή δόση από την πλούσια Lush ενυδατική Gorgeous, η οποία αφήνει στην επιδερμίδα μια ισχυρή αίσθηση απαλότητας και ηρεμίας. Το άλλο που θα νιώσετε χρησιμοποιώντας τη Beauty Sleep είναι μια ζεστή καταπραϋντική αγκαλιά. Σαν να κάνετε μπάνιο στην αγκαλιά του πιο αγαπημένου σας προσώπου. Extra tip: Γεμίστε την μπανιέρα σε ζεστό νερό, βάλτε μια γενναία δόση στο πρόσωπό σας και αφήστε το νέρολι, τη βαλεριάνα και τη λουίζα να σας προετοιμάσουν για όνειρα γλυκά.

Karma Σαπούνι
Τα Lush σαπούνια είναι διάσημα κυρίως για την αίσθηση καθαριότητας που προσφέρουν χωρίς να αφυδατώνουν την επιδερμίδα. Το ίδιο διάσημο είναι και άρωμα Karma, στο οποίο αναδύει αρώματα από λεμονόχορτο, πατσουλί και πορτοκάλι Βραζιλίας. Χαρίστε στον εαυτό σας ένα αφρόλουτρο με αυτό το σαπούνι και αφήστε το να σας ταξιδέψει σε μέρη εξωτικά. Extra tip: Μας αρέσει να το συνδυάζουμε με το ομώνυμο στερεό άρωμα ή την αντίστοιχη κρέμα σώματος.

Πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss