Τα 5 καλύτερα επαγγελματικά πιστολάκια μαλλιών!

Για να έχεις λεία και καλοχτενισμένα μαλλιά τότε σίγουρα χρειάζεσαι και τα κατάλληλα αξεσουάρ. Και το βασικότερο όλων είναι το πιστολάκι σου! Πλέον, θα βρεις πολλά επαγγελματικά πιστολάκια μαλλιών σε προσιτές τιμές ώστε ένα καλό χτένισμα να μην είναι πλέον πολυτέλεια!

Ένα καλό σεσουάρ λοιπόν που κάνει επαγγελματική δουλειά είναι απαραίτητο. Γι’ αυτό λοιπόν δες τα 5 καλύτερα επαγγελματικά πιστολάκια μαλλιών για ένα επαγγελματικό αποτέλεσμα!

5 Επαγγελματικά σεσουάρ για να έχεις άψογα μαλλιά!

1. Babyliss Hair Dryer 5513PE

Το πιστολάκι Babyliss 5513PE έχει ισχύ 2300W και είναι ικανό να φορμάρει ακόμα και τα πιο ατίθασα μαλλιά! Διαθέτει κεραμική επίστρωση για να πετυχαίνεις το λείο χτένισμα που πάντα επιθυμούσες. Ακόμα, έχει 3 επιλογές θερμοκρασίας, ανάμεσα στις οποίες και η επιλογή κρύου αέρα που δίνει την τελική πινελιά στο ίσιωμα σου. Μπορείς να το βρεις με έκπτωση εδώ.

Δες επίσης: Λάθη που κάνεις με το πιστολάκι και καταστρέφεις τα μαλλιά σου!

2. 2300W Philips HPS920/00

μαύρο σεσουάρ philips

μαύρο σεσουάρ philips

Το σεσουάρ 2300W Philips HPS920/00 είναι το απόλυτο πιστολάκι ακριβείας και κατάλληλο για επαγγελματικά αποτελέσματα. Η ισχύς 2300W σε συνδυασμό με το σύστημα ιονισμού θα σε αφήσουν με επαγγελματικό φορμάρισμα, χωρίς φριζάρισμα. Ακόμα, χάρη στη λειτουργία Thermoprotect δε θα έχεις να φοβάσαι μήπως κάψεις τα μαλλιά. Βρες το απόλυτο επαγγελματικό πιστολάκι εδώ.

Δες επίσης: 7 Συμβουλές για να μην ταλαιπωρείς τα μαλλιά σου στο πιστολάκι!

3. Remington AC9096 Silk Dryer

remington σεσουάρ κόκκινο

remington σεσουάρ κόκκινο

Το σεσουάρ AC9096 Silk Dryer της Remington είναι ότι χρειάζεσαι αν θέλεις να μοιάζεις σα να βγήκες μόλις από το κομμωτήριο! Διαθέτει ισχύ 2400W και χάρη στη λειτουργία turbo τα μαλλιά σου θα στεγνώσουν πολύ γρήγορα! Επιπλέον, η κεραμική μάσκα από μετάξι θα κάνει τα μαλλιά σου να φαίνονται απαλά και μεταξένια! Θα το βρεις εδώ σε προσφορά.

Δες επίσης: Τα Καλύτερα προϊόντα μαλλιών για μπούκλες και όγκο!

4. IZZY Professional Ceramic Pro 2200W

izzy πιστολάκι επαγγελματικά πιστολάκια

izzy πιστολάκι επαγγελματικά πιστολάκια

Αν επιθυμείς ένα επαγγελματικό αποτέλεσμα το σεσουάρ Izzy Professional Ceramic Pro είναι η λύση! Με ισχύ 2200W και κεραμική τεχνολογία τα μαλλιά σου θα είναι λεία και θα ελαχιστοποιήσεις το φριζάρισμα. Ακόμα, χάρη στη φυσούνα του θα μπορείς πολύ εύκολα να κάνεις τα μαλλιά σου σγουρά. Θα βρεις το πιστολάκι IZZY Professional Ceramic Pro 2200W εδώ.

5. Philips HP8232/00 2200W

άσπρο πιστολάκι philips

άσπρο πιστολάκι philips

Το πιστολάκι Philips HP8232/00 2200W συνδυάζει αποτελεσματικότητα με προστασία. Η ισχύς 2200W του προσφέρει τη δυνατότητα να λειαίνει με ακρίβεια την τρίχα. Επιπλέον, αν δε θέλεις να επιβαρύνεις τα μαλλιά σου μπορείς να επιλέξεις τη λειτουργία Thermoprotect για να έχεις τη μικρότερη δυνατή φθορά. Τέλος, χάρη στη λειτουργία Ionic care τα μαλλιά σου θα λάμπουν και δε θα φριζάρουν. Μπορείς να το βρεις εδώ με έκπτωση.

Μοίρασε την αγάπη σου εαν βρήκες το άρθρο ενδιαφέρον πατώντας στη καρδούλα.

Πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss