Τα 5 καλύτερα κομμάτια του φθινοπώρου είναι εδώ

Ποιες είναι οι τάσεις της φετινής φθινοπωρινής σεζόν σε ρούχα, τσάντες και μαλλιά; Θα τις δούμε παρέα με το myblu, το ηλεκτρονικό τσιγάρο Νέας Γενιάς που έγινε No1 στις προτιμήσεις των ενήλικων ατμιστών στη κατηγορία του, μέσα σε ένα μόλις χρόνο!

Φουσκωτά μανίκια

Το απόλυτο must των 80’s, τότε που ακόμα η μοχθηρή Αλέξις τσακωνόταν με το γλυκό κορίτσι του Yannis, Κρύσταλ, στη λιμνούλα με τα νούφαρα. Τα φουσκωτά μανίκια επανήλθαν στη μόδα για να δώσουν όγκο σε φορέματα, μπλούζες, σακάκια και πουκάμισα. Και πώς θα δέσεις τη ρετρό νοσταλγία με την κομψή καινοτομία; Σωστά, κρατώντας στο ένα χέρι τη βάτα και στο άλλο χέρι το myblu, το ποιοτικό, ασφαλές και καινοτόμο ηλεκτρονικό τσιγάρο Νέας Γενιάς!

Μακριές φράντζες

Ας μείνουμε λίγο ακόμα στην Κρύσταλ και τις φράντζες-κουρτινάκι που μεγάλωσαν γενιές και γενιές. Αν αφαιρέσεις τη λακ-λαμπατέρ και κάνεις το look πιο ανάλαφρο και φυσικό, έχεις τη φετινή τάση στα μαλλιά. Αν είσαι τελειομανής, θα σου πάρει πάντως περισσότερη ώρα να φτιάξεις το μαλλί, από ό,τι να φορτίσεις το myblu σου, που χρειάζεται 30 λεπτά για να φορτίσει με διάρκεια μιας μέρας, με μέση χρήση.

Δέρμα

Θηλυκό, δυναμικό και σούπερ γοητευτικό, το δέρμα κυριαρχεί σε πασαρέλες και περιοδικά. Δερμάτινα πουκάμισα, φούστες, σορτς και κυρίως, δερμάτινα πανωφόρια, έρχονται με φόρα από τα ατελιέ των μεγάλων σχεδιαστών μόδας, για να σου κάνουν κλικ. Σαν το κλικ που κάνει κάθε προγεμισμένη κάψουλα myblu, όταν κουμπώνει απλά και εύκολα, με μια κίνηση στη συσκευή myblu!

Έντονα χρώματα

Κόκκινο, μπλε, μωβ, χρυσό, μαύρο. Τα χρώματα της φετινής σεζόν ταιριάζουν άψογα με τα χρώματα του myblu. Διάλεξε αυτό που εκφράζει περισσότερο την έντονη προσωπικότητά σου και ετοιμάσου να απολαύσεις τις μοναδικές γεύσεις που προσφέρει το myblu.

Micro bags

Οι υπέροχες micro bags συνεχίζουν και αυτή τη σεζόν να κάνουν αισθητή την παρουσία τους, παρόλο το μικροσκοπικό τους μέγεθος. Μπορεί να μην χωράνε ούτε τα απολύτως απαραίτητα, χωράνε όμως το μικρό και κομψό myblu σου. Για να έχεις πάντα μαζί σου τη μοναδική γεύση που κρύβεται σε κάθε κάψουλα myblu. Εσύ, ποια επιλέγεις;

Ήπιες, απαλές, έντονες ή δροσερές, οι κάψουλες myblu φέρνουν Κάτι Καλύτερο για τον καθένα: Menthol 1,6% με γεύση μέντα, Mango Apricot 1,6% με γεύση μάνγκο-βερίκοκο, Strawberry Mint 1,6% με γεύση φράουλα-μέντα, Tobacco με γεύση καπνού και νικοτίνη 1,6%Tobacco με γεύση καπνού και νικοτίνη 0,8%Tobacco Vanilla 0,8% με γεύση βανίλια, Blue Ice 0,8% για αίσθηση δροσιάς, Blue Ice 0% για μηδέν νικοτίνη.

Πέρα από μόδες, τάσεις και σεζόν, το myblu ήρθε για να μείνει. Προσφέροντας Κάτι Καλύτερο από την πρώτη μέρα που εμφανίστηκε στην ελληνική αγορά, κέρδισε δικαίως τις προτιμήσεις των ενήλικων ατμιστών, μέσα σε μόλις ένα χρόνο κάνοντας πράξη την υπόσχεση για Κάτι Καλύτερο.

Πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss