Τα 5 σημαντικότερα tips για να έχεις πάντα ένα φωτεινό σπίτι!

Αν έχεις ένα χώρο στο σπίτι σου στον οποίο δεν μπαίνει πολύ φως, μπορείς να ακολουθήσεις αυτές τις συμβουλές για να δώσεις φωτεινότητα και άλλη διάθεση στο χώρο. Ένα φωτεινό σπίτι, πάντα δείχνει μεγαλύτερο και θα σου δείξω πως να το πετύχεις αυτό.

Τα χρώματα παίζουν τον σημαντικότερο ρόλο για να πετύχεις το αποτέλεσμα που θέλεις, αλλά υπάρχουν και κάποια ακόμα tips που θα χαρίσουν στο δωμάτιο το φως που θέλεις.

Τα 5 πιο σημαντικά tips για να έχεις πιο φωτεινό σπίτι!

Βάψε τα ντουλάπια σε ανοιχτή απόχρωση

Τα ντουλάπια της κουζίνας είναι συνήθως καφέ σκούρο χρώμα, αλλά αυτό το χρώμα δεν φωτίζει αρκετά το δωμάτιο. Ακόμα και αν έχεις άλλη απόχρωση, αν είναι σκούρη, πρέπει να το ξανασκεφτείς για να δώσεις στο δωμάτιο την απαραίτητη φωτεινότητα.

Μπορείς να δεις εδώ 6 Όμορφοι χρωματικοί συνδυασμοί στο σαλόνι!

λευκή κουζίνα

λευκή κουζίνα

Το λευκό, το μπεζ/ζαχαρί, το ανοιχτό γκρι, το ανοιχτό βεραμάν, το σομόν και το γαλάζιο είναι μοντέρνες και διαχρονικές αποχρώσεις που θα δώσουν φως και θα αλλάξουν όλη τη διακόσμηση της κουζίνας. Για εσένα που δεν θέλεις να αλλάξεις όλη την κουζίνα, υπάρχει η λύση του να βάψεις τα ντουλάπια της κουζίνας σου, ή να τοποθετήσεις ειδικά αυτοκόλλητα.

Για το μπάνιο, επίλεξε να βάψεις τα ντουλάπια σε ανοιχτό χρώμα που θα δώσει άλλη αίσθηση στο χώρο και θα τον κάνει να μοιάζει μεγαλύτερος. Μπορείς και εδώ να επιλέξεις τα ειδικά αυτοκόλλητα που με οικονομικό τρόπο θα ανανεώσουν μοναδικά τον χώρο.

Μπορείς να δεις ακόμα 10 Ιδέες για ανακαίνιση του μπάνιου με στυλ & οργάνωση!

Φωτεινά χρώματα στον τοίχο

φωτεινο σπίτι

φωτεινο σπίτι

Για τους τοίχους, μπορείς να επιλέξεις και πιο σκούρες αποχρώσεις αλλά μόνο σαν συμπληρωματικά χρώματα καθώς τα ανοιχτά πρέπει να είναι αυτά που θα πρωτοστατούν στο δωμάτιο, για να είναι φωτεινό και να μοιάζει μεγαλύτερο.

Καθρέπτες για βάθος στο χώρο

καθρέπτης στο δωμάτιο

καθρέπτης στο δωμάτιο

Οι καθρέπτες προσδίδουν βάθος στο δωμάτιο και αντανακλούν το φως κάνοντας το να μοιάζει πιο φωτεινό και μεγαλύτερο. Επίλεξε το στυλ που ταιριάζει στο χώρο και πρόσθεσε τον στο σαλόνι, το υπνοδωμάτιο και το μπάνιο σου.

Μπορείς να δεις επίσης 6 Tips για να έχεις πιο φωτεινό σπίτι!

Ανοιχτόχρωμες κουρτίνες
λευκές κουρτίνες

Επίλεξε ανοιχτόχρωμες κουρτίνες για τα δωμάτια σου, καθώς αφήνουν το φως να περνάει και έτσι θα έχεις ένα φωτεινό και κομψό δωμάτιο. Μπορείς να παίξεις με διαφορετικές αποχρώσεις στις τραπαρίες και έτσι να έχεις ένα πιο χαρούμενο και ιδιαίτερο στυλ στο χώρο.

Μπορείς να δεις επίσης Μοναδικές ιδέες για ένα εντυπωσιακό loft διαμέρισμα!

Φωτισμός σπιτιού

φωτισμός με σποτάκια

φωτισμός με σποτάκια

Για μοναδικό αποτέλεσμα, διάλεξε σποτάκια στο δωμάτιο που θα χαρίσουν διακριτικό φως αλλά που θα επαρκεί για να είναι πάντα φωτεινό στο σπίτι σου. Μπορείς ακόμα να προσθέσεις φωτιστικό δαπέδου ή επιτραπέζιο για πιο ρομαντική ατμόσφαιρα.

Μπορείς να δεις ακόμα Τι φωτιστικό να βάλεις στο σαλόνι για καλό φωτισμό!

Αυτές οι απλές συμβουλές θα σε βοηθήσουν να έχεις ένα πιο φωτεινό σπίτι για εσένα και τα αγαπημένα σου πρόσωπα. Ακολούθησε τες και θα δεις πως θα μεγαλώσει ο χώρος και θα μπαίνει πιο πολύ φως κάνοντας το ακόμα πιο εντυπωσιακό από πριν.

Μοίρασε την αγάπη σου εαν βρήκες το άρθρο ενδιαφέρον πατώντας στη καρδούλα.

Πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss