Τα 8 trends που καθόρισαν την Υψηλή Ραπτική τη δεκαετία του ‘90

Το Reinvention & Restlessness: Fashion in the Nineties εξερευνά τα στυλ που αποτελούσαν πρότυπο της εποχής της κομψότητας.

Όσον αφορά τις τάσεις της δεκαετίας του ’90, όλες οι παλιές ξανά επιστρέφουν. Αυτό που βλέπουν οι νέοι σήμερα στη δεκαετία του ’90 είναι ότι ήταν μια πολύ διασκεδαστική περίοδο στην οποία μπορούσες να πειραματιστείς με πολλά διαφορετικά στυλ, ακόμα και να συνδυάσεις πολλά διαφορετικά στυλ μεταξύ τους. Κάθε δεκαετία έχει τάσεις, αλλά στην δεκαετία του ’90 υπήρχε πάντα κάποια καινούργια, πάντα κάτι λίγο αμφιλεγόμενο, αλλά και κάτι για όλους.

H ιδέα του πλουραλισμού στον κόσμο της μόδας είναι η βάση του Reinvention & Restlessness: Fashion in the Nineties, ένας νέος τόμος που γράφτηκε από την Colleen Hill ο οποίος εξερευνά τάσεις από την δεκαετία του ‘90. Ο τόμος θα κυκλοφορήσεις στης 16 Μαρτίου (μια έκθεση με το ίδιο όνομα θα κάνει ντεμπούτο κάποια στιγμή αυτό το φθινόπωρο) και αναλύει οκτώ διαφορετικά στυλ: τον μινιμαλισμό, την αναβίωση της πολυτέλειας και του ρετρό, τηo γκραντζ, την αποδόμηση, το avant-garde και την οικολογία.

Το «Fashion in the Nineties» επικεντρώνεται στις τάσεις που κυριαρχούσαν στις πασαρέλες Υψηλής Ραπτικής και στις σελίδες περιοδικών. Προσφέρει μια καταπληκτική ερεύνα πάνω στα στυλ που υιοθετούν σήμερα η Kaia Gerber και Bella Hadid μεταξύ άλλων.

Συνέχισε λοιπόν στην gallery παρακάτω για να μάθεις ποια είναι τα οκτώ trends που καθόρισαν την Υψηλή Ραπτική την δεκαετία του ’90.

Δες επίσης: Τι να δανειστείς στο #lockdown3 από την ντουλάπα του αγοριού σου

Πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss