Τα beauty trends του 2021 από τους ειδικούς – ELLE

Τα beauty trends του 2021 από τους ειδικούς

Καθώς αφήνουμε πίσω μας μια πραγματικά δύσκολη χρονιά που άλλαξε όλα τα δεδομένα στην καθημερινότητά μας, και βαδίζουμε προς μια νέα δεκαετία, ζητήσαμε τις συμβουλές των ειδικών και μελετήσαμε τα κορυφαία beauty trends του 2021, αλλά και αυτά που πρέπει να ξεχάσουμε.

Skincare για πάντα

Την περίοδο του lockdown όλες οι γυναίκες στράφηκαν στο skincare θέλοντας να φροντίσουν σωστά την επιδερμίδα τους παραπάνω. Άλλωστε και η καθημερινή χρήση μάσκας, προκαλεί σε μεγάλο βαθμό δερματολογικά προβλήματα, οπότε η επιλογή των κατάλληλων προϊόντων είναι μονόδρομος. Το 2021 φυσικά συνεχίζουμε με τον ίδιο τρόπο, αφού προς το παρόν τίποτα δεν φαίνεται να αλλάζει γύρω μας όσον αφορά την εξέλιξη της πανδημίας. Έτσι λοιπόν επενδύουμε σε κρέμες, έλαια προσώπου, μάσκες ομορφιάς αλλά και skincare gadgets που μπορούμε να χρησιμοποιούμε στο σπίτι.

Το τοπ beauty trend

Είναι φυσικά το eye make-up, αφού όλα τα φώτα στρέφονται στα μάτια μας, τα μόνα που μένουν ακάλυπτα λόγω της μάσκας. Θα δούμε λοιπόν πιο extreme μακιγιάζ, με έντονα eyeliner, μεταλλικές σκιές και εντυπωσιακά smoky-eye, που θα απογειώσουν το στυλ μας.

Ο τοπ beauty συνδυασμός για το 2021

Κρέμα προσώπου με face oils. Μια σταγόνα από έλαιο προσώπου στην ενυδατική σου, θα αναβαθμίσει τη beauty ρουτίνα σου.

Το big hit του 2021

Η καθαρή ομορφιά, δηλαδή η χρήση προϊόντων που σέβονται το περιβάλλον μας. Προϊόντα με vegan συνθέσεις και με οικολογικές συσκευασίες, θα έχουν ακόμα πιο έντονη θέση στο νεσεσέρ μας.

Φουτουριστικά στοιχεία

Το 2021 είναι η χρονιά που μας καλεί να απελευθερωθούμε, να αγκαλιάσουμε τη διαφορετικότητα, να τολμήσουμε να φορέσουμε ακόμα και τα πιο extreme χρώματα, χωρίς να σκεφτόμαστε τις γνώμες των γύρω μας.

View this post on Instagram

A post shared by Valentina Li (@valentina1121li)

Το ξεπερασμένο beauty trend

Το έντονο φον ντε τεν και το contouring, ανήκουν πια στο παρελθόν. Αγκαλιάζουμε τη φυσική λαμπερή επιδερμίδα, που ξεκινά από το καλό skincare. Φυσικά σύμμαχός μας θα είναι και ένα ελαφρύ φον ντε τεν, για ήπια κάλυψη.

Τα καλοσχηματισμένα φρύδια

Φαίνεται πως τα πολύ έντονα μεγάλα φρύδια, θα αντικατασταθούν από τα πιο λεπτά. Δεν αποκλείεται να δούμε και bleached φρύδια ή και πολύ λεπτά.

Διαβάστε περισσότερα:

6 iconic προϊόντα ομορφιάς που πρέπει να έχεις στο νεσεσέρ σου

Έχουμε τη λύση για λαμπερή και νεανική επιδερμίδα

Η νευροεπιστήμη περνά στο skincare

Πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss