Τα chunky loafers είναι η απόλυτη τάση στα παπούτσια αυτήν τη σεζόν

Εσύ ακόμη να τα φορέσεις;

Σίγουρα έχεις παρατηρήσει πως τα track-sole μποτάκια και μπότες έχουν την τιμητική τους τις τελευταίες σεζόν. Είναι αγαπημένη επιλογή εκείνων που δεν συνηθίζουν τα ψηλά τακούνια, αφού προσφέρουν άνεση, σταθερότητα και ελευθερία κινήσεων.

Ήταν θέμα χρόνου λοιπόν οι ογκώδης αυτές σόλες να ενσωματωθούν και σε άλλα είδη υποδημάτων για να δημιουργήσουν νέα trends παπουτσιών. O Oίκος Prada, ήταν από τους πρώτους που πόνταραν σε αυτή την τάση, με τα chunky loafers του να γίνονται best seller σε μικρό χρονικό διάστημα. Δεν είναι λίγες οι celebrities που τα φόρεσαν και παρέδωσαν μαθήματα στυλ, ανάμεσά τους οι : Elsa Hosk, Pernille Teisbæk, Alexa Chung και Kourtney Kardashian.

Την ίδια ώρα πολλοί επώνυμοι Οίκοι και brands (Proenza Schouler, Comme Des Garçons), δημιουργούν εντυπωσιακά loafers, που θέλουμε εδώ και τώρα να φορέσουμε. Τα συγκεκριμένα παπούτσια ταιριάζουν τόσο στις πρωινές όσο και στις βραδινές σου εμφανίσεις, δίνοντας άλλον αέρα και χαρακτήρα στο ντύσιμό σου. Έχουν ήδη το δικό τους fanbase, αφού αρκετές fashionistas τα επίλεξαν και πόζαραν μαζί τους, χαρίζοντάς μας ιδιαίτερες εικόνες.

Όλα δείχνουν λοιπόν πως πρόκειται για το απόλυτο shoe trend του 2021, που έρχεται για να μείνει. Επένδυσε σε δερμάτινα loafers τα οποία θα έχεις για πολύ καιρό στην κατοχή σου ώστε να τα φοράς με όλα τα αγαπημένα σου ρούχα.

Δες επίσης: Οδηγός Αγοράς: 10 πουλόβερ για να σε βρει στυλάτη ο χειμώνας

Στην παρακάτω gallery θα δεις περισσότερες φωτογραφίες με chunky loafers για να πειστείς πως πρόκειται για το πιο στυλάτο παπούτσι αυτής της σεζόν.

Πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss