Τα #GraphicNails σε καλούν να βάλεις τη φαντασία σου να δουλέψει

Δεν υπάρχει περιορισμός ούτε και φρένο στο τι μπορείς να βάλεις στα νύχια σου 

Τα διακριτικά, minimal μανικιούρ είναι τα αγαπημένα μας εδώ στο beauty department αλλά αυτό το ξέρεις πλέον. Μας αρέσουν τα καθαρά σχέδια, το nude είναι μακράν το αγαπημένο μας βερνίκι και ίσως να μην περίμενες πως θα σου προτείνουμε τόσο έντονα και out there σχέδια όσο αυτά που είδες στο εξώφυλλό μας. Όχι, δεν αλλάξαμε γνώμη αλλά πιστεύουμε στην ελευθερία και την έκφραση μέσα από το μανικιούρ. Γι᾽αυτό το σημερινό daily nailspiration είναι αφιερωμένο στα #GraphicNails.

Είναι τα πιο χρωματιστά, διαφορετικά, σχεδόν αλλόκοτα σχέδια που σε καλούν να βάλεις τη φαντασία σου να δουλέψει χωρίς κανέναν περιορισμό. Τα διαφορετικά σχέδια και όλα τα χρώματα λειτουργούν ιδανικά μεταξύ τους και το αποτέλεσμα πραγματικά κλέβει την παράσταση. Εμάς μας έκανε να χαμογελάσουμε πολύ πλατιά αυτή η έκρηξη χρωμάτων και σχεδίων και έπρεπε να τη μοιραστούμε μαζί σου.

Στην παρακάτω gallery λοιπον, θα βρεις δέκα από τα πιο εντυπωσιακά και διαφορετικά #GraphicNails που είδαμε στο instagram. Είναι όλα φουτουριστικά, μαξιμαλιστικά και τέλεια και θα θέλαμε να τα δούμε και στα δικά σου χέρια. Εμείς σίγουρα θα τα δοκιμάσουμε το ΣΚ που έρχεται γιατί η όλη κατάσταση με το 2020 μας έχει βγάλει εκτός εαυτού και θέλουμε χρώμα! Enjoy…

Διάβασε ακόμα: 10 γκρι βερνίκια και 10 nail art για να φορέσεις το πιο φθινοπωρινό χρώμα στα νύχια σου

Πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss