Τα high-neck φορέματα είναι ο καλύτερος τρόπος να υποδεχθείς το φθινόπωρο

Και μια από τις μεγαλύτερες τάσεις της σεζόν!

Αν μπορούμε να πούμε ότι υπάρχει ένα ρούχο που θα μονοπωλήσει το ενδιαφέρον μας αυτό το φθινόπωρο, τότε ξέρουμε ποιο είναι αυτό: το φόρεμα. Όχι, όμως, ένα συγκεκριμένο φόρεμα. Αυτήν τη σεζόν τα dress trends δεν έχουν τέλος με τις επιλογές μας να είναι άπειρες και απολύτως κομψές δίνοντάς μας τη δυνατότητα να κάνουμε πολλά και διαφορετικά style combos.

Για τα δερμάτινα, animal print, sweater, sweatshirt και ribbed φορέματα σού έχουμε μιλήσει αναλυτικά και είμαστε σίγουρες ότι όλο και κάποιο από αυτά θα έχεις ήδη αρχίσει να φοράς στην καθημερινότητά σου. Υπάρχει, όμως, ακόμη μια τάση με την οποία θα ασχοληθούμε σε αυτό εδώ το θέμα. Ο λόγος για τα… high-neck dresses ή αλλιώς για τα ζιβάγκο φορέματα.

Ίσως σου φαίνεται υπερβολικό να αρχίσεις να φοράς από τώρα ψηλή και κλειστή λαιμόκοψη στα φορέματα μιας και τα κρύα δεν έχουν εμφανιστεί καλά-καλά. Εμείς θα ανατρέψουμε αυτήν την άποψή σου με τα looks που σου παρουσιάζουμε στην παρακάτω gallery, με midi και maxi ζιβάγκο φορέματα που μπορείς να φορέσεις ευθύς αμέσως.

Γιατί ένα high-neck dress δεν είναι απαραίτητα μόνο μάλλινο ή πλεκτό ή προορισμένο για τους χειμερινούς μήνες, που η θερμοκρασία δείχνει υπό το μηδέν. Ένα ζιβάγκο φόρεμα μπορεί να φορεθεί σε βαμβακερό, denim, μακό ή σατέν ύφασμα και να σου χαρίσει αμέτρητες κομψές εμφανίσεις, ιδανικές για αυτήν τη μεταβατική εποχή του φθινοπώρου, που ο υδράργυρος είναι μια έτσι και μια αλλιώς. Κι αν σου φαίνεται κάπως βαρετό dress trend, υπάρχει τρόπος να το αναβαθμίσεις. “Παίξε” με τα αξεσουάρ, φόρεσε από πάνω ιδιαίτερα πανωφόρια ή συνδύασέ το με διαφορετικά στυλ παπουτσιού κάθε φορά και θα δεις ότι στην πορεία… θα βρεις το ενδιαφέρον του.

Cover photo: @alyssainthecity

Διάβασε ακόμα: 3 στυλ jean που πρέπει να φορέσεις το 2021

Πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss