Τα look των celebs που πρέπει να αντιγράψεις αυτό το φθινόπωρο

Εσύ ξέρεις ποια είναι τα ρούχα που θα βλέπουμε παντού αυτή τη σεζόν; Εάν η απάντησή σου είναι όχι, μην ανησυχείς γιατί εμείς είμαστε εδώ για να σε βοηθήσουμε. Η αλήθεια είναι πως το φετινό φθινόπωρο θα επικεντρωθούμε κυρίως στην άνεση και την πρακτικότητα όμως αυτό δεν σημαίνει ότι το ντύσιμό μας δεν μπορεί να είναι fun και στιλάτο.

Εάν λοιπόν είσαι σε φάση που ξεκαθαρίζεις και προετοιμάζεις την ντουλάπα σου για την νέα αυτή σεζόν, έχουμε εντοπίσει μερικά look που έχουν ήδη εγκριθεί από τις αγαπημένες σου celeb. Ήρθε λοιπόν η ώρα να κρύψεις τα καλοκαιρινά σου και να δημιουργήσεις χώρο για όλα τα νέα, ρούχα και αξεσουάρ που αξίζει να φορέσεις φέτος για να κάνεις τις ωραιότερες εμφανίσεις σου.

Ας δούμε όμως αναλυτικά τα μεγαλύτερα trends, στα οποία πρέπει να επενδύσεις το χαρτζιλίκι σου αυτό το φθινόπωρο.

1) Πολύχρωμα φούτερ

Επένδυσε σε φούτερ με έντονα χρώματα, σχέδια και prints. Μπορείς να τα φορέσεις στο σχολείο, στη βόλτα και φυσικά στο γυμναστήριο.

fouteradidas

ADIDAS

2) Μπλούζες τύπου polo

Είναι πολύ στη μόδα φέτος. Ταίριαξέ τες με τα αγαπημένα σου τζιν και ένα ζευγάρι sneakers για να είσαι άνετη και στιλάτη όλη την ημέρα.

mplouzapolo

mplouzahilfiger

TOMMY HILFIGER

3) Δερμάτινα παπούτσια

Τα leather boots είναι ό,τι πιο hot μπορείς να φορέσεις. Στα μαγαζιά θα βρεις εντυπωσιακά μποτάκια με ή χωρίς τακούνι ώστε να επιλέξεις αυτό που σου ταιριάζει καλύτερα.

rosalia papoutsia

mpotakiafred

KEEP FRED

4) Ψηλόμεσα τζιν παντελόνια

Μας αρέσουν πολύ εδώ και καιρό. Ταιριάζουν με όλα τα τοπ, τις μπλούζες και τα crop top σου. Η Kylie Jenner τα επιλέγει αρκετά συχνά για τα ντυσίματά της και το αποτέλεσμα ομολογούμε πως είναι πολύ cool.

kyliejenner tzinpanteloni

hmpanteloni

H&M

Πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss