Τα low-end τηλέφωνα Android Go θα λάβουν σύντομα Night Mode και HDR από την Google

Το Android Go είναι ένα λειτουργικό σύστημα που βασίζεται σε Android για συσκευές Android τελευταίας τεχνολογίας. Πριν από μερικούς μήνες, η Google κυκλοφόρησε μια εφαρμογή που ονομάζεται Camera Go, παρέχοντας σε τηλέφωνα Android πολύ χαμηλής τεχνολογίας με λειτουργίες κάμερας τύπου Pixel, όπως η λειτουργία πορτρέτου. Τώρα, μια άλλη ενημέρωση θα φέρει τη Νυχτερινή λειτουργία και σε αυτές τις συσκευές, αναφέρει ο Neowin.

Πώς μπορεί πραγματικά να φέρει τη νυχτερινή λειτουργία σε μια συσκευή με μνήμη RAM μικρότερη από 2 GB;

Λοιπόν, η Google έχει σκεφτεί έναν τρόπο για να διασφαλίσει ότι οι χρήστες συσκευών low-end Android μπορούν επίσης να επωφεληθούν από μερικές ωραίες φωτογραφίες που τραβήχτηκαν τη νύχτα ή σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού. Η Google πρόκειται να χρησιμοποιήσει φωτογραφίες ριπής που θα τραβήξουν πολλές λήψεις της σκηνής, οι οποίες στη συνέχεια θα συγχωνευτούν για μια πιο φωτεινή έξοδο.

Για παράδειγμα, η συσκευή Nokia 1.3 χρησιμοποιεί Android Go και θα είναι η πρώτη που θα λάβει τη νέα λειτουργία υποστήριξης νυχτερινής λειτουργίας για την εφαρμογή Camera Go.

Επιπλέον, σύμφωνα με πληροφορίες, η Google εργάζεται επίσης για τον εξοπλισμό των τηλεφώνων Android Go με επεξεργασία HDR, η οποία θα κάνει τις φωτογραφίες καλύτερες, βελτιώνοντας τη δυναμική εμβέλεια και τις καλύτερες στιγμές τους. Η ενημέρωση θα κυκλοφορήσει σε τηλέφωνα Android Go τους επόμενους μήνες.

Πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss