Τα Marks & Spencer γιορτάζουν «30 Χρόνια Διαχρονικής Κομψότητας»

Και μας παρουσιάζουν την απόλυτη συλλογή για τη σεζόν Φθινόπωρο / Χειμώνας ‘20.

Autumn is calling και… τα Marks & Spencer γιορτάζουν 30 χρόνια παρουσίας στην Ελλάδα με τη νέα συλλογή Φθινόπωρο / Χειμώνας ’20 που τα έχει όλα!  Με το άνοιγμα του πρώτου flagship store στην Κηφισιά, στις 25 Οκτωβρίου 1990, τα Marks & Spencer απέκτησαν σταθερή θέση στην γκαρνταρόμπα μας, με προτάσεις και σχέδια που ανανεώνονται διαρκώς, διατηρώντας παράλληλα τον ιδανικό συνδυασμό άνεσης και κομψότητας.
Το επετειακό αυτό φθινόπωρο, το αγαπημένο brand παρουσιάζει μοναδικά κομμάτια για εκλεπτυσμένες θηλυκές εμφανίσεις, προτείνει άνετες στιλιστικές λύσεις για την ανδρική γκαρνταρόμπα, αλλά και παιχνιδιάρικα look για τους μικρούς σας πρωταγωνιστές.

Για τις γυναίκες: Η φετινή συλλογή σας παρασύρει να ανανεώσετε το στυλ σας, με statement παλτό και σακάκια, φλοράλ φορέματα, μάλλινες ζακέτες και άνετα παντελόνια για cozy φθινοπωρινές βόλτες και ιδιαίτερα office look που θα κερδίσουν τις εντυπώσεις.

Για τους άνδρες: Η νέα Autumn/Winter συλλογή υπόσχεται απαράμιλλο στυλ και τέλεια εφαρμογή, προτείνοντας signature jackets και πανωφόρια, knitwear και κομψά πουκάμισα, αλλά και μοναδικά αξεσουάρ που θα συνθέσουν τα απόλυτα look για τις πιο stylish φθινοπωρινές και χειμερινές εμφανίσεις.

Για τα παιδιά: Η Κidswear συλλογή, σε ultra fun στυλιστικές νότες και χρώματα, φέρνει τους μικρούς σας πρωταγωνιστές στο προσκήνιο όλες τις ώρες της ημέρας, με μοδάτα παντελόνια, ζεστά μπουφάν, απαλές φόρμες και hoodies, καρό πουκάμισα και ρομαντικά φορέματα.
MS AW 2020 21 5

Αυτό το φθινόπωρο, γιορτάστε με τα Marks & Spencer «30 Χρόνια Διαχρονικής Κομψότητας» και απολαύστε ζεστά και άνετα all-day outfit που θα γίνουν αναπόσπαστο κομμάτι της καθημερινότητάς σας.

Info: Ανακαλύψτε την Autumn/Winter ‘20 συλλογή στα καταστήματα, αλλά και online στο www.marksandspencer.gr.  #marksandspencer #30YearsOfStyle

Πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss