Τα Marks & Spencer συμπλήρωσαν 30 χρόνια λειτουργίας στη χώρα μας!

Διαχρονική κομψότητα, άνεση και στυλ για τρεις δεκαετίες από το αγαπημένο μας brand.

Το φθινόπωρο του 2020 τα Marks & Spencer συμπλήρωσαν 30 χρόνια παρουσίας στην Ελλάδα! Οι εξαγωγές για το αγαπημένο fashion brand στη χώρα μας, ξεκίνησαν το 1978 μέσα από την αποκλειστική franchise συνεργασία με την Εταιρεία Μαρινόπουλος, η οποία συνεχίζεται μέχρι και σήμερα. Το πρώτο Marks & Spencer κατάστημα άνοιξε στην Κηφισιά στις 25 Οκτωβρίου 1990, με το δεύτερο να ακολουθεί στις 15 Νοεμβρίου, στη Θεσσαλονίκη, διαθέτοντας και στους δύο χώρους, είδη ένδυσης και σπιτιού-deco.

Το 1993 άνοιξε το μεγαλύτερο Marks & Spencer κατάστημα στην Ελλάδα στο κέντρο της Αθήνας, στην οδό Ερμού 33-35. Ο ίδιος χώρος ανακαινίσθηκε το 2019, παρουσιάζοντας το ανανεωμένο M&S Cafe στον 6ο όροφο του κτηρίου, με θέα την Ακρόπολη.
Από το 1990 μέχρι σήμερα, τα Marks & Spencer διεύρυναν το δίκτυο καταστημάτων τους σε όλες τις σημαντικές retail αγορές της χώρας, αριθμώντας σήμερα συνολικά 26 καταστήματα σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Ρόδο, Κέρκυρα, Κρήτη και Πάτρα.

Στα 30 χρόνια λειτουργείας τους στην Ελλάδα, τα Marks & Spencer έχουν ενισχύσει το μερίδιο τους στην ελληνική αγορά μόδας και τροφίμων-εστίασης, τομείς στους οποίους η εταιρεία έχει επενδύσει και αναπτύσσει δυναμικά τα τελευταία χρόνια, τόσο μέσω του δικτύου καταστημάτων της, αλλά και μέσα από τα ελληνικά e-shop που έχει δημιουργήσει ειδικά, το online shop ένδυσης www.marksandspencer.gr που ξεκίνησε τον Μάϊο του 2019 και το online shop τροφίμων marksandspencerfood.gr που ανανεώθηκε τον Σεπτέμβριο του 2020.

Μετά από τρεις δεκαετίες απαράμιλλου στυλ, άνεσης και χαρακτηριστικής διαχρονικής κομψότητας στην Ελλάδα, τα Marks & Spencer συνεχίζουν με προτάσεις και σχέδια που ανανεώνονται διαρκώς, με ένα δίκτυο καταστημάτων που ανταποκρίνεται στις ανάγκες της ελληνικής retail αγοράς, εξελίσσοντας την online εμπειρία για το ελληνικό κοινό και διατηρώντας αναλλοίωτες τις διαχρονικές αξίες του διεθνούς brand.

Marks Spencer Smart Park

Σχετικά με τα Marks & Spencer
Τα Marks & Spencer ξεκίνησαν τη δραστηριότητά τους πριν από 136 χρόνια στο Ηνωμένο Βασίλειο. Σήμερα, αποτελούν μια από τις κορυφαίες μάρκες λιανικής πώλησης του Ηνωμένου Βασιλείου. Δραστηριοποιούνται διεθνώς σε περισσότερες από 50 αγορές σε όλη την Ευρώπη, τη Μέση Ανατολή και την Ασία με πάνω από 1.000 καταστήματα. Τα Marks & Spencer διαθέτουν υψηλής ποιότητας προϊόντα ένδυσης, προϊόντα για το σπίτι καθώς και τρόφιμα. Κάθε εβδομάδα, 20 εκατομμύρια πελάτες επισκέπτονται τα καταστήματά M&S, ενώ απασχολούν παγκοσμίως πάνω από 81.000 υπαλλήλους.

Τα Marks & Spencer στην Ελλάδα
Στην Ελλάδα, τα Marks & Spencer άνοιξαν το πρώτο τους κατάστημα το 1990 και σήμερα διαθέτουν 26 καταστήματα σε όλη τη χώρα (π.χ. Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Ρόδο, Κέρκυρα, Κρήτη, Πάτρα κ.ά.). Από την 1η Απριλίου 2012, οι μέτοχοι της εταιρείας Marks & Spencer Μαρινόπουλος Ελλάδος Α.Β.Ε.Τ.Ε. είναι: α) Marks & Spencer BV με μετοχικό κεφάλαιο 80% και β) Marinopoulos Holding Sarl με μετοχικό κεφάλαιο 20%.
Δες επίσης: Το πιο επίκαιρο video μόδας των ημερών σου δείχνει πώς να ντυθείς μέσα στο σπίτι

Πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss