Τα OnePlus 9 και 9 Pro μπορεί να διαθέτουν chipset Snapdragon 875, αποκαλύπτει ο κώδικας OxygenOS

Αμέσως μετά την κυκλοφορία της τελευταίας ναυαρχίδα smartphone της OnePlus, του OnePlus 8T, αρχίσαμε να ακούμε τις φήμες για την κυκλοφορία των κορυφαίων OnePlus 9 και OnePlus9 Pro του επόμενου έτους. Το κωδικό όνομα «lemonade» για αυτά τα smartphone είχε ήδη διαρρεύσει από έναν διάσημο tipster.

Εν τω μεταξύ, οι τύποι από το XDA-developers βρήκαν κάποιες ενδείξεις σχετικά με τη σειρά OnePlus 9 σε έναν κώδικα του OxygenOS. Νωρίτερα αυτό το μήνα, το OnePlus 8T κυκλοφόρησε με επιτυχία από την Ευρώπη, αλλά απέτυχε να φτάσει στις ΗΠΑ. Όπως και να έχει πάντως η Oneplus συνεχίζει την ανοδική της πορεία με την κατασκευή κορυφαίων smartphone. 

Σύμφωνα με τις αναφορές τα ονόματα κωδικών για τη σειρά OnePlus 9 είναι:

lemonade – OnePlus 9
lemonadet – T-Mobile OnePlus 9
lemonadev – Verizon OnePlus 9
lemonadep – OnePlus 9 Pro
lemonadept – T-Mobile OnePlus 9 Pro

Οι κωδικοί αυτοί σύμφωνα πάντα με το XDA-developers αποκαλύπτουν επίσης ότι η συσκευή είναι πιθανό να διαθέτει chipset Qualcomm Snapdragon 875 που πρόκειται να κυκλοφορήσει τον Δεκέμβριο του τρέχοντος έτους.

Εκτός από αυτό, οι προδιαγραφές αυτών των τηλεφώνων δεν έχουν αποκαλυφθεί επίσημα, αλλά ορισμένες παλιές φήμες προτείνουν, ότι οι συσκευές θα μπορούσαν να έχουν ρυθμό ανανέωσης 120Hz, 65W Warp Charge, IP68 αντίσταση στο νερό και ασύρματη φόρτιση. Επίσης, οι συσκευές θα μπορούσαν να κυκλοφορήσουν στα μέσα Μαρτίου του 2020.

Πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss