Τα oxfords είναι τα πιο άνετα παπούτσια που θα φοράμε σε αυτήν την καραντίνα

Οι fashionistas τα έχουν ήδη λατρέψει.

Κάθε σεζόν περιμένουμε με αγωνία να δούμε όλες τις νέες, κυρίαρχες τάσεις σε ρούχα και παπούτσια. Η Εβδομάδα Μόδας αποτελεί συχνά προμήνυμα για τα trends που θα επικρατήσουν κι έτσι συνέβη και φέτος. Κατά τη διάρκεια του show της Prada στο Μιλάνο, η Miuccia Prada εμφανίστηκε με τα Monolith Oxfords, ένα χοντροκομμένο, ιδιαίτερο παπούτσι, δημιουργία του γνωστού οίκου.

Μπορεί να πέρασαν πάνω από δύο χρόνια από την περίοδο που βλέπαμε παντού τα oxfords, όμως όπως φαίνεται παραμένει και φέτος ένα από τα πιο αγαπημένα στυλ υποδημάτων. Οι λάτρεις του streetstyle ντυσίματος και πολλές fashion influencers τα επέλεξαν, ιδιαίτερα κατά τη διάρκεια του Fashion Week, χαρίζοντάς μας εντυπωσιακές εικόνες στα social media και το Instagram.

Δεν υπάρχει αμφιβολία πως τα συγκεκριμένα παπούτσια θα μας απασχολήσουν στο προσεχές διάστημα. Ήδη αρκετοί σχεδιαστές προσθέτουν τη δική τους πινελιά, δημιουργώντας πρωτότυπα σχέδια και καθιστώντας τα oxfords ένα από τα πιο περιζήτητα στυλ παπουτσιών του φετινού έτους. Μπορούν να φορεθούν από το πρωί μέχρι το βράδυ και να ολοκληρώσουν κομψά τις εμφανίσεις σου. Συνδύασέ τα με τα αγαπημένα τζιν παντελόνια, τις φούστες και τα κολάν σου, για πρωινά look που δεν θα περάσουν απαρατήρητα. Το μόνο σίγουρο είναι πως σήμερα μπορείς να βρείς oxfords που είναι στυλάτα, άνετα και θα απογειώσουν κάθε ντύσιμο. Εμείς κάναμε μια σύντομη έρευνα, βρήκαμε και συγκεντρώσαμε μερικά από τα ωραιότερα υποδήματα της αγοράς. Θα τα βρεις όλα στις παρακάτω φωτογραφίες.

TSAKIRIS MALLAS

papoutsia2 copy

NAK SHOES

papoutsia3

KEEP FRED

papoutsia4

MIGATO

Δες επίσης: Το πιο επίκαιρο video μόδας των ημερών σου δείχνει πώς να ντυθείς μέσα στο σπίτι

Στη gallery που ακολουθεί μπορείς να δεις πώς φόρεσαν τα it girls το νέο, αγαπημένο μας παπούτσι.

Πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss