Τα Realme Race και Realme Race Pro έγιναν teased από την εταιρεία

Το Realme Race επιβεβαιώνεται ότι είναι το πρώτο premium κινητό τηλέφωνο της εταιρείας με το τελευταίο chipset Qualcomm Snapdragon 888 5G. Αναμένεται να κυκλοφορήσει κάποια στιγμή το πρώτο εξάμηνο του 2021. Τώρα, σύμφωνα με αυτό, ο πρόεδρος της Realme, Xu Qi, έχει κάνει tease την κυκλοφορία του τηλεφώνου στο Weibo.

Το ανώτερο στέλεχος είπε ότι η εκκίνηση του Realme Race θα πραγματοποιηθεί μετά το εαρινό φεστιβάλ, δηλαδή μετά τις 12 Φεβρουαρίου στην Κίνα. Ωστόσο, το ακριβές χρονοδιάγραμμα δεν έχει αποκαλυφθεί προς το παρόν. Αυτό σημαίνει, ότι το Realme Race θα κοντραριστεί με τη σειρά Redmi K40, η οποία επίσης προετοιμάζεται για την έναρξη του Φεβρουαρίου στην πατρίδα.

Προδιαγραφές Realme Race

Οι προδιαγραφές του Realme Race περιλαμβάνουν τον Snapdragon 888 5G, μπαταρία 5.000 mAh, υποστήριξη γρήγορης φόρτισης 125 W και δυνατότητα RAM έως 12 GB. Λέγεται ότι έρχεται με μια κύρια κάμερα 64MP στο πίσω μέρος και πιθανώς μια σχεδίαση διάτρησης στο μπροστινό μέρος. Δυστυχώς, αυτά είναι σχεδόν όλα όσα είναι γνωστά για το Realme Race αυτή τη στιγμή. Μια πρόσφατη διαρροή ισχυρίστηκε ότι η εταιρεία εργάζεται επίσης σε μια έκδοση Realme Race Pro με βελτιωμένες προδιαγραφές.

Προδιαγραφές Realme Race Pro

Το Realme Race Pro λέγεται ότι θα διαθέτει οθόνη Quad HD + OLED 6,8 ιντσών με ανάλυση 3.200 x 1.440 pixel, τεράστιο ρυθμό ανανέωσης 160Hz και λόγο διαστάσεων 20: 9. Λέγεται ότι τροφοδοτείται από το Qualcomm Snapdragon 888 SoC σε συνδυασμό με την Adreno 660 GPU, έως 12 GB LPDDR5 RAM και 128 GB / 256 GB / 5126 GB επιλογές αποθήκευσης. Όσον αφορά τις κάμερες, το Realme Race Pro λέγεται ότι διαθέτει εγκατάσταση τετραπλής κάμερας στο πίσω μέρος με πρωτεύοντα αισθητήρα 64MP και μερικούς φακούς 13MP. Το τηλέφωνο είναι πιθανό να έρθει με προσαρμοσμένο το skin Realme UI 2.0 που βασίζεται σε Android 11. Μια μπαταρία 5.000 mAh με υποστήριξη γρήγορης φόρτισης 125W θα τροφοδοτήσει τη ναυαρχίδα.

Θα πρέπει να μάθουμε περισσότερα για το Realme Race και το Race Pro τις επόμενες ημέρες όπου και θα σας κρατήσουμε ενήμερους.

Πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss