Τα themes έφτασαν στο Discord αλλά μόνο στα μέλη με συνδρομή Nitro

Η εφαρμογή ανταλλαγής μηνυμάτων εισήγαγε τα Themes, ένα από χαρακτηριστικά που ζητούσαν επίμονα οι χρήστες, με 16 έτοιμες επιλογές για να διαλέξετε. Τα όχι και τόσο καλά νέα; Θα μπορείτε να τα χρησιμοποιήσετε μόνο αν πληρώνετε για το Nitro, την πιο ακριβή επιλογή συνδρομής της εφαρμογής.

Το Nitro έχει άλλα προνόμια, όπως μεγαλύτερο όριο κοινής χρήσης αρχείων, 4K streaming και 60fps, καθώς και τη δυνατότητα αποστολής μηνυμάτων έως και 4.000 χαρακτήρες. Όμως αν δεν χρειάζεστε πραγματικά κανένα από αυτά τα features, θα πρέπει να αποφασίσετε αν αξίζει να πληρώνετε 10 δολάρια το μήνα ή 100 δολάρια το χρόνο για τη συνδρομητική βαθμίδα του Nitro μόνο και μόνο για να έχετε πρόσβαση στα themes του Discord. 

Screenshot_2023_03_17_at_10_15.5.jpg.2b7d6998f50bc93a469bc6d8b7c8d0d4.jpg

Σε περίπτωση που περιμένατε τη λειτουργία και αποφασίσατε να γίνετε συνδρομητής στο Nitro, μπορείτε να επιλέξετε από τα διαθέσιμα χρωματικά σχήματα πηγαίνοντας στην Εμφάνιση στις Ρυθμίσεις. Εκεί θα δείτε την ενότητα Color κάτω από τα υπάρχοντα θέματα Light και Dark, όπου μπορείτε να βρείτε τις 16 κύριες επιλογές. Υπάρχει ακόμα και ένα κρυμμένο theme που μπορείτε να δείτε όταν κάνετε κλικ στο κουμπί Προεπισκόπηση θεμάτων για να δοκιμάσετε κάθε επιλογή πριν εφαρμόσετε μία στην εφαρμογή.

Ευτυχώς, το Discord σας επιτρέπει να χρησιμοποιήσετε το κουμπί προεπισκόπησης ακόμα και αν δεν έχετε υπάρχουσα συνδρομή Nitro, ώστε να μπορείτε τουλάχιστον να ελέγξετε τι είναι διαθέσιμο πριν προχωρήσετε σε αγορά.

Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss