Τα Xiaomi MI AIR 2 PRO TWS διαρρέουν ξανά, αυτή την φορά αποκαλύπτουν βασικές βελτιώσεις

Η Xiaomi, σε αντίθεση με τους περισσότερους κατασκευαστές smartphone εκεί έξω, έχει επεκταθεί σε πολλά προϊόντα, επιθυμώντας να διαφοροποιήσει το χαρτοφυλάκιό της. Στην πραγματικότητα, ο κινέζος κατασκευαστής smartphone έχει τώρα φέρει πολλά προϊόντα στην πλατφόρμα crowdsource στην Ινδία, εκτός από την πατρίδα της.

Πριν από μερικά χρόνια, είδαμε μια ξαφνική άνοδο στο χώρο των ακουστικών με εταιρείες που έφεραν φθηνότερα ακουστικά TWS στους πελάτες. Φυσικά, η Xiaomi πήρε επίσης ένα κομμάτι της πίτας και ξεκίνησε το πρώτο TWS που ονομάζεται Mi AirDots. Έκτοτε, έχουμε δει μια δέσμη ακουστικών που καλύπτουν διαφορετικά τμήματα τιμών.

Λοιπόν, φαίνεται ότι η εταιρεία σχεδιάζει τώρα να κυκλοφορήσει ένα ακόμη TWS και αυτή τη φορά θα είναι το Mi Air 2 Pro. Ακούμε για αυτό το wearbale για μερικούς μήνες. Έχουμε τώρα ακόμη μια διαρροή που μιλά για ορισμένες βασικές βελτιώσεις που θα δούμε.

MI AIR 2 PRO TWS βελτιωμένο ANC και νέα low latency Codecs!

Αυτή η νέα διαρροή έρχεται κατευθείαν από την Κίνα χάρη στον Digital Chat Station. Τώρα έχουμε διαρροές από επίσημες εικόνες του wearable. Οι διαρροές δείχνουν τα ακουστικά στην επιλογή μαύρου χρώματος. Το wearable ακολουθεί τν ίδιο σχεδιασμό όπως τα AirPods. Οι διαρροές εικόνων αποκαλύπτουν επίσης τις επιλογές που σχετίζονται με το λογισμικό, όπως aptX, aptX HD, aptX Adaptive, aptX TWS + μαζί με LHDC V3, V2, V1.

Τώρα έρχονται στις βασικές βελτιώσεις που πρόκειται να δούμε αυτή τη φορά. Σύμφωνα με τη διαρροή, τα νέα ακουστικά Mi Air 2 Pro TWS θα διαθέτουν προγράμματα οδήγησης 12 mm και θα διατίθενται σε δύο επιλογές – τους κωδικοποιητές ήχου aptX Adaptive και LHDC V3. Ο πρώτος διαθέτει επίσης τους κωδικοποιητές χαμηλού λανθάνοντος χρόνου (50-80ms), ενώ ο δεύτερος προσφέρει περισσότερο latency κάτω των 100ms. Εξετάζουμε επίσης ένα βελτιωμένο ANC με μείωση θορύβου 35 dB. Αξίζει να σημειωθεί ότι το Apple Airpods Pro διαθέτει επίσης μείωση θορύβου 35 dB.

Φυσικά, οι χρήστες θα έχουν την επιλογή να απενεργοποιήσουν προσωρινά το ANC με τη βοήθεια της λεγόμενης “Διαφανής” λειτουργίας. Σχετικά με τη θήκη, διαθέτει μπαταρία 500 mAh και μπορεί να γεμίσει με ταχύτητα φόρτισης 5W μέσω θύρας USB Type-C. Τα ακουστικά, από την άλλη πλευρά, θα διαθέτουν 55 mAh που διαρκεί περίπου 7 ώρες και 5 ώρες με ANC. Συνολικά, θα λάβετε 28 ώρες αναπαραγωγής και 20 ώρες αναπαραγωγής με ANC.

Για να ολοκληρώσω, αυτή η διαρροή μιλά επίσης για την τιμολόγηση του Mi Air 2 Pro TWS. Τα ακουστικά θα κυκλοφορήσουν κάπου μεταξύ 600 – 700 CNY (δηλαδή περίπου στα 100 €).

Τα Xiaomi MI AIR 2 PRO TWS διαρρέουν ξανά, αυτή την φορά αποκαλύπτουν βασικές βελτιώσεις

Τα Xiaomi MI AIR 2 PRO TWS διαρρέουν ξανά, αυτή την φορά αποκαλύπτουν βασικές βελτιώσεις

Πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss