Τελικοί ΝΒΑ: Απείλησαν τη ζωή της μνηστής του Γκριν για το χαμένο σουτ (video+photos)

Ένα απίστευτο περιστατικό, ειδικά για τα δεδομένα του ΝΒΑ, αποκάλυψε λίγες ώρες πριν από το τζάμπολ του Game 6 των τελικών ανάμεσα στους Λος Άντζελες Λέικερς και τους Μαϊάμι Χιτ, ο Ντάνι Γκριν.

Ο φόργουορντ των Λέικερς πρωταγωνίστησε στην καθοριστική φάση του 5ου αγώνα, όπου το Μαϊάμι κατάφερε να πάρει τη νίκη (111-108) κι έτσι έμεινε «ζωντανό», μειώνοντας σε 3-2!

Οι δύο ομάδες θα δώσουν τα ξημερώματα της Δευτέρας (12/10) το Game 6 που ενδεχομένως να μην είχε γίνει ποτέ αν ο Ντάνι Γκριν είχε ευστοχήσει στο φινάλε. Το σουτ του ήταν απελπιστικά άστοχο και βρέθηκε στο επίκεντρο των οπαδών των Λέικερς.

Κάποιοι, όμως, ξεπέρασαν τα όρια και όπως αποκάλυψε ο ίδιος έστειλαν απειλητικά μηνύματα στη σύντροφο του.

«Την ρώτησα αν δέχεται απειλές για τη ζωή της και μου είπε “ναι, το ίδιο και εσύ” και δεν το ήξερα καν γιατί δεν δίνω σημασία σε αυτά. Γενικά δεν με νοιάζει τι λένε στα σόσιαλ μίντια. Η άποψη αυτών των ανθρώπων δεν με ενδιαφέρει καθόλου.

Οι μόνοι που με νοιάζουν είναι οι συμπαίκτες μου και οι άνθρωποι των αποδυτηρίων της ομάδας. Η δικιά τους γνώμη μόνο έχει αξία για εμένα» τόνισε ο Γκριν για να προσθέσει:

«Ελπίζω όλοι αυτοί να αποδειχθούν εξίσου παθιασμένοι την περίοδο των εκλογών και να ψηφίσουν, ή για θέματα έλλειψης δικαιοσύνης για ανθρώπους που την αξίζουν. Τότε θα έχουμε καλύτερα αποτελέσματα σε αυτή τη χώρα. Εγώ ήμουν ο εύκολος στόχος».

Δείτε σε βίντεο τις δηλώσεις του:

Πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss