Τζώρτζια Βαϊνά: Αυτό είναι το φύλο του μωρού που περιμένει η πρώην παίκτρια του My Style Rocks

Πρίν λίγες ημέρες μέσω μιας ανάρτησης στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram η Τζώρτζια Βαϊνά που γνωρίσαμε μέσα από τη συμμετοχή της στο My Style Rocks ανακοίνωσε ότι περιμένει το πρώτο της παιδάκι.

To μοντέλο και στυλίστρια πλέον που το τελευταίο διάστημα είναι ζευγάρι με τον επιχειρηματία Νίκο Δρούγκα μίλησε για πρώτη φορά στην εφημερίδα On Time για την εγκυμοσύνη της, τον επικείμενο γάμο της αλλά και την περίοδο της καραντίνας, όταν έμεινε έγκυος.

“Διανύω την 24η εβδομάδα της εγκυμοσύνης. Είναι μοναδική η εμπειρία της μητρότητας. Τους τρεις πρώτους μήνες είχα ναυτίες και αναγούλες και μετά είναι πιο ήρεμη η κατάσταση. Πονάει λίγο η μέση μου” λέει αποκαλύπτοντας πως το παιδάκι που περιμένουν είναι παιδί της καραντίνας και γένους θηλυκού.

“Το παιδί πιάστηκε στην καραντίνα. Περιμένω κοριτσάκι. Πολλά ζευγάρια στην καραντίνα χώρισαν, πολλά ενώθηκαν. Στην περίπτωσή μας διαπιστώσαμε πως υπάρχει ένας μεγάλος έρωτας” λέει και συνεχίζει μιλώντας για τη γνωριμία με τον μέλλοντα σύζυγό της.

“Με τον άνθρωπο αυτό γνωριζόμαστε πολλά χρόνια, όμως δεν είχε γίνει ποτέ τίποτα. Εκείνος με είχε δει στο My Style Rocks, μου έστελνε μηνύματα αλλά δεν έδινα σημασία. Πριν 1,5 χρόνο βρεθήκαμε σε κοινή παρέα. Ήμουν καλεσμένη κάπου στο Πόρτο Χέλι, δεν τον θυμόμουν και μου ξανασυστήθηκε. Και ξεκίνησε μια επικοινωνία” δηλώνει χαρακτηριστικά η Τζώρτζια Βαϊνά.

Το ζευγάρι προγραμματίζει να πραγματοποιήσει τον θρησκευτικό του γάμου μαζί με τη βάπτιση της κορούλας του το 2021 ενώ τον ερχόμενο Νοέμβριο ή Δεκέμβριο θα κάνουν τον πολιτικό τους γάμο.

Πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss