Τι αξίζει να αγοράσω στις εκπτώσεις των καλλυντικών; Φτιάξαμε μια λίστα για σένα!

Σίγουρα θα το έχεις παρατηρήσει! Το τελευταίο διάστημα οι εταιρίες καλλυντικών κάνουν πολύ συχνότερα- πολύ μεγαλύτερες εκπτώσεις με αποκορύφωμα αυτές των επόμενων ημερών που έχουμε Black Friday (πλέον το Black Friday έχει γίνει κάτι σαν… Black Week!). Οι ερωτήσεις, λοιπόν, που φτάνουν εδώ αφορούν σε αυτές τις εκπτώσεις και αν μπορούσαμε να τις βάλουμε σε μια πρόταση- ερώτηση, αυτή θα ήταν: “Τι αξίζει να αγοράσω στις εκπτώσεις των καλλυντικών;”. 

Φτιάξαμε αυτή τη λίστα για σένα!

1.Ένα ακριβό κερί 

Αν έχω ένα σύνθημα για αυτή τη ζωή αυτό είναι: “Life is short! Burn the candle!”. Τα κεριά και η ατμόσφαιρα που δημιουργούν στο σπίτι σου είναι μοναδική. Και αρκεί να κάψεις μια φορά ένα ακριβό κερί για να εθιστείς και να διαπιστώσεις πόσο περισσότερο απολαμβάνεις το σπίτι σου. Για εμένα, λοιπόν, η αγορά κεριού είναι πρώτο στη λίστα του Black Friday. Τώρα θα μου πεις γιατί να διαθέσει κανείς 30, 40 ή και περισσότερα ευρώ για ένα κερί. Ακόμη θυμάμαι εκείνη την φορά που τσιγκουνεύτηκα τα χρήματα και διέθεσα 40 ευρώ για άπειρα κεριά που δεν ήταν Mor, Jo Malone ή Diptyque: το σπίτι δεν μύρισε ποτέ όμορφα και το μόνο που έβγαινε από αυτό το κερί ήταν… καπνός!

2.Το άρωμά σου ή ένα νέο άρωμα

Είτε έχεις βρει το signature άρωμά σου είτε είσαι σε περίοδο πειραματισμού, αυτή είναι η καταλληλότερη ευκαιρία να επενδύσεις σε ένα άρωμα. Αν μιλάμε για το signature σου το οποίο δεν έχεις τελειώσει ακόμη, δεν υπάρχει κανένα θέμα! Μπορείς να το αγοράσεις, να το αποθηκεύσεις σε ένα ξηρό και σκοτεινό μέρος (λέγεται ντουλάπι) και να το ανοίξεις όταν σου τελειώσει το μπουκάλι. Το άρωμά σου θα είναι σαν να το αγόρασες μόλις με την διαφορά ότι θα το έχεις πάρει με έκπτωση!

3. Εκείνο το iconic serum που βλέπεις παντού!

Υπάρχουν κάποια προϊόντα που βλέπεις παντού μπροστά σου, στα πιο ωραία boudoir του instagram και είναι και τα ίδια προϊόντα για τα οποία εμείς οι beauty editors γράφουμε εντατικά. Αυτά τα προϊόντα, λοιπόν, αυτό το διάστημα μπορείς να τα κάνεις δικά σου με έκπτωση που φτάνει έως και το 50%. Προσοχή, όμως! Από αυτά τα iconic προϊόντα θα σου προτείναμε να επενδύσεις σε ένα serum και όχι μια κρέμα και αυτό για δύο λόγους: α) γιατί το serum έχει χαμηλότερο μοριακό βάρος και πηγαίνει στα βαθύτερα στρώματα της επιδερμίδας σε αντίθεση με την κρέμα που επικάθεται στην επιφάνεια και β) οι iconic κρέμες συνήθως έχουν και πιο παχύρρευστες υφές που προορίζονται για μεγαλύτερες ηλικίες. Αν κινείσαι στα 20s-30s σίγουρα θα βρεις κάποια κρέμα φαρμακείου που θα σε ενυδατώσει οικονομικότερα ενώ η υφή της θα είναι πολύ πιο ελαφριά!

4. … Κι εκείνη την ακριβή κρέμα σώματος

Δεν θα κουραστώ ποτέ να σου υπενθυμίζω ότι το δέρμα μας είναι το μεγαλύτερο όργανό μας και χρειάζεται εντατική φροντίδα. Αν έχεις βάλει στο μάτι ένα scrub σώματος που μπορεί να είναι παραπάνω ακριβό από ότι συνήθως, ένα shower gel με υπέροχη μυρωδιά ή ένα body lotion που κάνει βαθιά ενυδάτωση και έχει λαχταριστή μυρωδιά go for it! Στο κάτω- κάτω, τόσα ξοδεύεις σε ρούχα και παπούτσια. Γιατί να μην ξοδέψεις για το δέρμα σου το οποίο φοράς 24/7; Και κάτι που ίσως δεν ήξερες: το άρωμά μας μυρίζει περισσότερο αν από κάτω έχουμε φορέσει body cream, ακριβώς γιατί είναι πιο ενυδατωμένο. Μετάφραση: θα φοράς λιγότερο άρωμα!

5.Ένα ακριβό εργαλείο μαλλιών

Αυτή η αγορά είναι απαραίτητη, ειδικά αν χρησιμοποιείς θερμαντικά εργαλεία σε καθημερινή βάση, ειδικότερα δε, αν μιλάμε για πρέσα ή ψαλίδι που έρχεται σε απευθείας επαφή με την τρίχα. Ποια η διαφορά, όμως, ενός ακριβού θερμαντικού εργαλείου με τα πιο οικονομικά; Αγγίζουν μέχρι συγκεκριμένους βαθμούς κελσίου που έχουν αποδειχτεί ότι δεν καίνε την τρίχα.

6.Aφυγραντήρα

Αν είχες σκεφτεί να κάνεις αυτή την αγορά, συγχαρητήρια. Αν όχι, πρέπει να αρχίσεις σοβαρά να την σκέφτεσαι! Ο ξηρός αέρας των εσωτερικών χώρων, το καλοριφέρ και το air-condition κάνουν πολύ μεγαλύτερο κακό στην επιδερμίδα από ότι μπορεί να φαντάζεσαι. Απορροφούν όλη την υγρασία από το δέρμα με αποτέλεσμα να νιώθουμε το δέρμα μας να μας τραβάει ή, σε κάποιες περιπτώσεις, να βγάζουμε ακόμη και σπυράκια καθώς το δέρμα μας στην προσπάθειά του να ενυδατωθεί υπερπαράγει σμήγμα. Άρα, ένα λιπαρό δέρμα γίνεται ακόμη πιο λιπαρό! Ο αφυγραντήρας, λοιπόν, είναι πολύ περισσότερο χρήσιμος από ότι φανταζόσουν κι επιπλέον οι εκπτώσεις στις λευκές συσκευές είναι οι μεγαλύτερες εκπτώσεις που γίνονται την ημέρα του Black Friday!

8.Μεταξωτές μαξιλαροθήκες

Από τις 24 ώρες της καθημερινότητάς μας τις οκτώ τις περνάμε στο κρεβάτι μας (οι πιο τυχεροί!). Άρα, μιλάμε για το 1/3. Σε αυτό το 1/3, λοιπόν, το πρόσωπο και τα μαλλιά μας τρίβονται σε βαμβακερές μαξιλαροθήκες οι οποίες… μας γερνάνε! Όχι αυτές, αλλά η τριβή με το βαμβάκι. Επίσης, αυτή η τριβή γίνεται και στα μαλλιά μας τα οποία σπάνε και αποκτούν ψαλίδα (διάβασε περισσότερα εδώ). Το καλύτερο πράγμα που έχεις να κάνεις σε αυτή την περίπτωση είναι να επενδύσεις σε μια μεταξωτή μαξιλαροθήκη την οποία στο Black Friday θα βρεις σε πολύ καλύτερη τιμή.

Πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss