Τι θα έκανε ο Ρεχάγκελ με Σιόβα – «Λάθος του, δεν έπρεπε να μιλήσει δημόσια» (photos)

O Τζον Φαν Σιπ «έκοψε» τον Δημήτρη Σιόβα για τις δηλώσεις του και όλοι αναρωτιούνται ποια θα ήταν η αντίδραση του Ότο Ρεχάγκελ σε ανάλογη περίπτωση.

Αν υπάρχει ένας άνθρωπος που ξέρει καλύτερα από τον καθένα τον Ότο Ρεχάγκελ, αυτός δεν είναι άλλος από τον Γιάννη Τοπαλίδη. Ο άλλοτε συνεργάτης του Γερμανού στην Εθνική ομάδα ρωτήθηκε ευθέως για το θέμα που ξέσπασε στη «γαλανόλευκη» με τον Δημήτρη Σιόβα.

Τι θα έκανε ο «Όθωνας» στην συγκεκριμένη περίπτωση και πως αντιμετώπιζε παρόμοιες κρίσεις την εποχή που ήταν στον πάγκο της Ελλάδας την οποία και οδήγησε στην κατάκτηση του Euro 2004.

Ο Τζον Φαν Σιπ αποφάσισε να κόψει τον διεθνή αμυντικό για τις πρόσφατες δηλώσεις του και ο Γιάννης Τοπαλίδης πήρε θέση.

Αναλυτικά όσα είπε στο Metropolis 95,5 FM:

Για το πως αντιμετώπιζε ο Ότο Ρεχάγκελ αντίστοιχα θέματα:

«Όταν υπήρχε κάποιο πρόβλημα έπρεπε να το πληροφορηθεί από εμένα. Πάντα έλεγε «πρέπει να το δούμε». Ήθελε να μιλήσει με τον παίκτη, αν έκανε κάποιες δηλώσεις και να διαπιστώσει μήπως δεν το εννοούσε και το λύναμε. Μου έλεγε: «Ήρεμα Γιάννη, να δούμε τι είπε»».

Για τη δημόσια τοποθέτηση του Δημήτρη Σιόβα:

«Ήταν λάθος. Δεν έπρεπε να κάνει τις δηλώσεις αυτές δημόσια ο Σιόβας. Έπρεπε να μιλήσει με τον προπονητή. Έτσι έκανε και ο Ρεχάγκελ, μιλούσε με τους πιο έμπειρους. Ίσως δεν ήθελε να δημιουργήσει πρόβλημα ο Σιόβας, αλλά είναι λάθος που το έκανε δημόσια αυτές τις δηλώσεις».

Για την αντίδραση του Φαν’τ Σιπ:

«Το πως λειτουργεί η Εθνική δεν μπορούμε να ξέρουμε. Είμαστε μακριά. Ίσως λειτουργεί ο προπονητής στη φιλοσοφία: «Εδώ θα είμαστε οικογένεια και δεν θα βγαίνει κάτι προς τα έξω». Ίσως έπρεπε να έχει ο προπονητής την επαφή με τον παίκτη πρώτα. Μπορεί να είναι Ολλανδός, αλλά έχει ανθρώπους γύρω του. Μίλησε πιστεύω σίγουρα με κάποιους από την ΕΠΟ».

Για το ότι και ο Ρεχάγκελ είχε κριτική-πίεση για τις μη κλήσεις των Ζήκου-Στολτίδη:

«Έχετε δίκιο. Ο Ρεχάγκελ έλεγε: «Αυτοί που επιλέγω εγώ, είναι καλύτεροι από αυτούς που με πιέζουν να πάρω». Είχε γίνει ντόρος για τον Ζήκο. Πήγε στη Μονακό, τον είδε και είπε «Δεν είναι καλύτερος από αυτούς που έχω». Ήταν στην αποστολή ο Ζήκος και τον έβγαλε ο Ρεχάγκελ. Ο προπονητής είναι το απόλυτο αφεντικό σε μια ομάδα, είτε είναι σύλλογος, είτε Εθνική. Θα κριθεί από τα αποτελέσματα. Για την Εθνική δεν έχουμε δείγμα ακόμη, δεν παίξαμε με δυνατές ομάδες. Δεν έχουμε ακόμα δείγματα. Η Εθνική θα κριθεί όταν καταρτιστούν οι όμιλοι και θα παίξει εκεί. Από τα πρώτα στοιχεία που βλέπω έχει καλή εικόνα η Εθνική».

Για τον αποκλεισμό Παπασταθόπουλου-Μανωλά:

«Είναι μεγάλης κλάσης παίκτες. Κάτι θα υπήρχε για να τους απομάκρυναν. Δεν μπορεί να ξύπνησαν μια μέρα και να πήραν αυτή την απόφαση». 

Πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss