Τι πρέπει να προσέξεις πριν ψωνίσεις στην Black Friday;

Iσχύουν περίπου οι ίδιοι κανόνες που ισχύουν και στις εκπτώσεις με τη διαφορά πως αυτήν την Παρασκευή δεν μπορείς να δεις από κοντά τα ρούχα και τα αξεσουάρ που θες να αγοράσεις.

H φετινή «Mαύρη Παρασκευή» προβλέπεται να είναι το ακριβώς αντίθετο από το όνομά της. Μία πολύ «φωτεινή ημέρα» όπου θα έχουμε την ευκαιρία να αποκτήσουμε online τα πιο κομψά ρούχα και αξεσουάρ της νέας σεζόν στις καλύτερες τιμές. Η «Black Friday» φέτος, με όλα τα καταστήματα κλειστά λόγω της πανδημίας, κάνει ακόμα πιο αισθητή την παρουσία της στις ζωές μας και μας συνδέει με το shopping που τόσο αγαπάμε και τόσο μας έχει λείψει.

Μία περιήγηση σε όλα τα ελληνικά και διεθνή e-stores, θα σε κάνει να δεις πως έχουν αρχίσει ήδη τις προσφορές τους σε επιλεγμένα είδη ρούχων, παπουτσιών, αξεσουάρ, κοσμημάτων, αλλά και εσωρούχων και homewear. Το σερφάρισμα είναι το πρώτο βήμα για να γεμίσεις το καλάθι σου με κομμάτια διαχρονικά που θα αγοράσεις με έκπτωση και θα φοράς μια ζωή. Τα υπόλοιπα θα τα βρεις παρακάτω…

#1 Κάνε μία λίστα με αυτά που χρειάζεσαι πραγματικά
Αυτός είναι ο ίδιος ακριβώς κανόνας που ισχύει όταν πας σε μαγαζιά στις εκπτώσεις. Δεν τριγυρνάς ανάμεσα στα ράφια και φτάνεις στο ταμείο φορτωμένη ρούχα. Ή ακόμα και να το έκανες, ήρθε ο καιρός να το κόψεις. Αυτήν την Παρασκευή θα σημειώσεις στην ατζέντα σου τι λείπει από την γκαρνταρόμπα σου, πχ. Αθλητικά παπούτσια και μπεζ παλτό, και θα φροντίσεις να ψάξεις online μόνο γι΄αυτά.
#2 Σημείωσε ποια sites αξίζει να επισκεφθείς
Πριν αρχίσεις να πατάς πάνω σε όλες τις google adds που βγαίνουν στο laptop σου και γράφουν με μεγάλα γράμματα «Black Friday» φρόντισε να ξεκινήσεις τα «ψώνια» σου από τα 2-3 e-shops που εμπιστεύεσαι και ξέρεις ότι θα έχουν τα πράγματα που χρειάζεσαι.
#3 Όρισε συγκεκριμένο ποσό που έχεις να ξοδέψεις από την κάρτα σου αλλά και πόση ώρα σκοπεύεις να περάσεις μπροστά στο pc σου ψάχνοντας…
Με την ίδια λογική που λέει πως αν γυρνάς όλη τη μέρα στα καταστήματα θα γυρίσεις φορτωμένη σακούλες, σκεφτόμαστε και όταν ψωνίζουμε online. Βάλε ωράριο και budget και αυτή η «έξοδος για ψώνια» θα πάει καλά.
#4 Αγόρασε κομμάτια διαχρονικά
Όποιες και αν είναι η ανάγκες σου μην φροντίσεις αν τις καλύψεις αγοράζοντας το πιο εκκεντρικό ρούχο ή το πιο εξεζητημένο αξεσουάρ. Πόνταρε σε fashion items με κλασικό ύφος και γραμμή που θα φοράς μία ζωή.
Καλά -online- ψώνια!
Δες επίσης: Screen Style: 5 tips για να κερδίσεις τις εντυπώσεις σε επαγγελματική συνέντευξη μέσω Zoom

Πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss