Τον συνέλαβαν γιατί… πετούσε λεφτά από το παράθυρο | in.gr

Η κινεζική αστυνομία προχώρησε στη σύλληψη ενός άνδρα, αφού σκόρπισε μια «παραδεισένια βροχή από χαρτονομίσματα» σε περαστικούς από το παράθυρο του διαμερίσματός του. Ο άνδρας φέρεται να βρισκόταν υπό την επήρεια μεθαμφεταμίνης.

Η αστυνομία αναφέρει ότι ο 29χρονος άνδρας «δεν είχε επαφή με την πραγματικότητα», αφού είχε λάβει ναρκωτικά στο σπίτι του, που βρίσκεται στον 30ό όροφο κτιρίου της Τσονγκκίγνκ, στη νοτιοδυτική Κίνα. Τότε, άρχισε να πετά μετρητά από το παράθυρό του στον δρόμο.

Τοπικά ΜΜΕ έγραψαν για την «παραδεισένια βροχή χαρτονομισμάτων από τον ουρανό», ενώ το βίντεο από το περιστατικό της 17ης Οκτωβρίου έχει προβληθεί εκατοντάδες χιλιάδες φορές.

Το οπτικοακουστικό υλικό δείχνει την κίνηση στο δρόμο να έχει «παγώσει», καθώς δεκάδες πολίτες εγκατέλειπαν τα οχήματά τους ή περπατούσαν ανάμεσα στα αυτοκίνητα στη μέση του δρόμου, για να πιάσουν τα χρήματα.

Τότε κλήθηκε η αστυνομία και ο άνδρας συνελήφθη. Σύμφωνα με ανακοίνωση των αρχών, ο άνδρας κρατείται για χρήση ναρκωτικών, γίνεται έρευνα γύρω από το πρόσωπό του και λαμβάνει θεραπεία.

Το 2017, στην ίδια πόλη, μια γυναίκα σταμάτησε την κυκλοφορία πηγαίνοντας στη μέση του δρόμου και πετώντας πίσω της χαρτονομίσματα, με έναν αστυνομικό να την ακολουθεί και να τα μαζεύει. Σύμφωνα με τοπικά ΜΜΕ, η γυναίκα είχε δηλώσει στην αστυνομία ότι πέταξε 16.000 γιουάν (περισσότερα από 2000€), γιατί ήταν σε… κακή διάθεση.

Πέρσι, ένας άνδρας που πέταξε στον αέρα 100.000 γιουάν επειδή είχε μια άσχημη μέρα στη δουλειά, ζήτησε από τους περαστικούς να του επιστρέψουν τα χρήματά του. η αστυνομία της πόλης Σίσι όπου έλαβε χώρα το περιστατικό αναφέρει ότι η πράξη του άνδρα προκάλεσε μποτιλιάρισμα, ενώ οι άνθρωποι έπεφταν ο ένας πάνω στον άλλο για να αρπάξουν τα χρήματα.

Πηγή: www.theguardian.com

Γράψτε το σχόλιό σας

Πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss