Τούρκογλου: Fake news η απομάκρυνσή μου από τον Ερντογάν

allstarbasket.gr

Αρκετό παρασκήνιο φαίνεται να υπάρχει πίσω από την είδηση για απομάκρυνση του Χινταγιέτ Τούρκογλου από την προεδρία της ομοσπονδίας μπάσκετ της Τουρκίας και μάλιστα, με απόφαση του Ερντογάν!

Η cumhuriyet έγραψε ότι ο Χινταγιέτ Τούρκογλου καθαιρέθηκε από το αξίωμα, με απόφαση του Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, με τον οποίο λέγεται, ότι εσχάτως δεν διατηρεί καλές σχέσεις.

Ο Τούρκογλου απάντησε μέσω twitter χαρακτηρίζοντάς το, fake news και πώς είναι “έργο αντιπάλων του στην ομοσπονδία”.

Τα τουρκικά Μέσα γράφουν ότι ο άλλοτε παίκτης, Χαρούν Ερντενάι είναι ο νέος, εκλεκτός του Ερντογάν για τη θέση, ενώ ο Ενές Καντέρ, από τις ΗΠΑ, έγραψε κάτι που μάλλον επιβεβαιώνει την είδηση!

Ο Καντέρ θυμήθηκε έναν δείπνο το 2013 με τον Τούρκογλου και τον Μεχμέτ Οκούρ, άλλοτε ΝΒΑερς επίσης, στον οποίο ο ίδιος τους είχε προειδοποιήσει για τις προθέσεις του Ερντογάν!

Μερίδα του Τύπου αναφέρει ότι ένας από τους λόγους που “πάγωσαν’ οι σχέσεις Ερντογάν-Τούρκογλου, είναι πώς ο νυν πρόεδρος της ομοσπονδίας, επιμένει να διατηρεί καταθέσεις άνω των 150 εκατ. δολαρίων από τη μακρά θητεία του στο ΝΒΑ , σε αμερικανικές τράπεζες και να μην τα μεταφέρει στην Τουρκία!

Πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss