Το αντίο της Vogue στην Suzy Menkes, έπειτα από 6 χρόνια συνεργασίας

Η διάσημη fashion editor ετοιμάζει το επόμενο επαγγελματικό της βήμα.

Η Suzy Menkes θεωρείται μια από τις καλύτερες δημοσιογράφους και κριτικούς μόδας παγκοσμίως. Τα τελευταία 6 χρόνια αρθρογραφούσε σε 21 διεθνείς εκδόσεις της Vogue και τα κείμενά της μεταφράζονταν σε 15 γλώσσες. Τον περασμένο Ιούλιο η Βρετανίδα fashion editor ανακοίνωσε την επικείμενη αποχώρησή της από τον Condé Nast International, ξαφνιάζοντας τους αναγνώστες και ολόκληρο τον κόσμο της μόδας.

Όπως δήλωσε, θα συνεχίσει να γράφει και να δημοσιεύει την άποψή της μέσα από την ιστοσελίδα και τον προσωπικό λογαριασμό που διατηρεί στο Instagram, ο οποίος αυτή τη στιγμή μετρά 540.000 ακόλουθους. Πριν λίγες ώρες η Menkes δημοσίευσε ένα ιδιαίτερο βίντεο, στο οποίο βλέπουμε μερικά από τα μεγαλύτερα ονόματα της fashion σκηνής να την αποχαιρετούν και να της εύχονται εγκάρδια για τα επόμενά επαγγελματικά της βήματα.

Συγκεκριμένα στο δεκάλεπτο βίντεο μιλούν οι: Anna Wintour, Victoria Beckham, Michael Kors, Olivier Rousteing, Jean Paul Gaultier, Philip Treacy και πολλοί άλλοι. Όπως ήταν ανεμενόμενο, η Menkes συγκινήθηκε από αυτή την ενέργεια ενώ το post συγκέντρωσε χιλιάδες likes και αρκετά σχόλια.

Η τρέχουσα παγκόσμια κατάσταση στην μόδα είναι πολύ δύσκολη εξαιτίας της πανδημίας και το καθιερωμένο μεγάλο συνέδριο της Vogue στο οποίο η Menkes ήταν επικεφαλής, θα αναβληθεί λόγω των συνθηκών και της αποχώρησής της. Όπως φαίνεται η σιδηρά κυρία του τύπου ετοιμάζεται πυρετωδώς για την επόμενη ημέρα αφού δήλωσε στο Business of Fashion πως «είναι ώρα για μια νέα περιπέτεια».

Δες επίσης: Η Κατερίνα Καινούργιου έβαλε το ωραιότερο φόρεμα για αυτήν την εποχή

Πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss