Το γαλλικό face mist που έχει γίνει viral στο διαδίκτυο

Ένα είναι σίγουρο: Αν περιηγηθούμε στην beauty ενότητα του Tik-Tok θα βρούμε συμβουλές για το μακιγιάζ μας, τη skincare ρουτίνα μας, αλλά και hacks ομορφιάς που θα απογειώσουν τη καθημερινή περιποίηση της επιδερμίδας μας, αλλά και viral προϊόντα που λατρεύουν οι gourous της ομορφιάς.
Κάπως έτσι, μέσα από το πρόσφατο βίντεο της influencer, Monet McMichael, μάθαμε για ένα ακόμα beauty item που αυτή τη στιγμή κάνει buzz στο διαδίκτυο. Συγκεκριμένα πρόκειται για το face mist, Eau de Raisin της Caudalie, το οποίο είδαμε στο βίντεο να εφαρμόζεται πριν το μακιγιάζ μακιγιάζ. Η beauty influencer, Mikayla Nogueira, δεν άργησε να δοκιμάσει και αυτή το hack.Τυχαίο;
Grape Water: Μήπως αυτή θα είναι η νέα προσθήκη που θα κάνεις στο μπουντουάρ σου;
Ένα πραγματικό best seller, το Eau de Raisin της Caudalie είναι super ενυδατικό και δροσιστικό face mist. Σχεδιασμένο ακόμα και για το πιο ευαίσθητο δέρμα, καταπραΰνει και ενυδατώνει έντονα το πρόσωπο ενώ το προστατεύει από τις ελεύθερες ρίζες που ευθύνονται για τη γήρανση της επιδερμίδας. Μάλιστα, έκπληκτη από την αναζωογονητική δράση του προϊόντος, η Mikayla Nogueira εκμυστηρεύεται: «Θα μπορούσα να ψεκάζω το πρόσωπο μου με αυτό όλη μέρα». Στη συνέχεια, η influencer ισχυρίζεται ότι η ελαφρώς παχύρρευστη υφή του προϊόντος είναι τέλεια ως βάση για αποκτήσει το μακιγιάζ διάρκεια. Όπως καταλαβαίνεις, εμείς το έχουμε ήδη δοκιμάσει και τα επιβεβαιώνουμε όλα.

Face Mist, Eau de Raisin, …
Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss