Το διάσημο μωρό που χορεύει στο διαδίκτυο από το 1996 αποκτά νέα εμφάνιση

Το παράξενο «Dancing Baby» άρχισε να διαδίδεται μέσω προωθούμενων αλυσίδων email το 1996 προτού εμφανιστεί στα μεγάλα ειδησεογραφικά δίκτυα των ΗΠΑ και μπήκε στην τηλεοπτική εκπομπή «Ally McBeal».
Το ότι αυτό το εικονικό παιδί θα ήταν τώρα 26 ετών, θα σας κάνει να αισθανθείτε ακόμα μεγαλύτεροι.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Καιρός – Αρναούτογλου: Στο «κόκκινο» ο υδράργυρος – Πού θα δείξει 30 βαθμούς Κελσίου

Ο Ίλον Μασκ σκοπεύει να επαναφέρει τον λογαριασμό του Ντόναλντ Τραμπ στο Twitter

Για να γιορτάσει το ταξίδι του μωρού προς την «ενηλικίωση», δημιουργήθηκε GIF με απόδοση 3D χάρη στους αρχικούς δημιουργούς του, Μάικλ Γκίραρντ, Ρόμπερτ Λόρι και Τζον Τσάντγουικ, σε συνεργασία με τη δημιουργική ομάδα HFA-Studio με έδρα τη Βιέννη. Τα νέα μωρά που χορεύουν θα κυκλοφορήσουν ως NFT* την επόμενη εβδομάδα.

Με τα χρόνια το μωρό έγινε σύμβολο της δεκαετίας του ’90 και της πρώιμης εποχής του διαδικτύου, εμφανιζόμενο σε προγράμματα όπως το «I love the ’90s» και, πιο πρόσφατα, στο μουσικό βίντεο του Charli XCX και του Τρόι Σίβαν για το κομμάτι «1999».

Ο συνιδρυτής του HFA-Studio, Τσάρλι Σάιχενοστ, είπε ότι το γραφικό έχει την ίδια απήχηση που είχε πριν από δύο δεκαετίες.
Το «Dancing Baby» που επανασχεδιάστηκε πρόσφατα φαίνεται να είναι πιο ρεαλιστικό από το πρωτότυπο, με ενισχυμένους χρωματικούς τόνους και πιο ευκρινή ποιότητα εικόνας. Φαίνεται επίσης κάπως πιο παχουλό.
Κατά την ενημέρωση του meme, το HFA-Studio ζήτησε επίσης από σύγχρονους ψηφιακούς καλλιτέχνες να «μιξάρουν» την εικόνα με τις δικές τους ερμηνείες ως μέρος της νέας συλλογής NFT.
Ο Κρις Τόρες, δημιουργός του «Nyan Cat», έφτιαξε ένα αντίστοιχο «Nyan Baby», ενώ ο καλλιτέχνης Γιούκι Μορίτα, που φτιάχνει ψηφιακά πλάσματα, επέλεξε ένα παιδί με πολλά κεφάλια που κλαίει, «ζώντας στο χάος της σύγχρονης εποχής», σύμφωνα με ανακοίνωση.
*Τι είναι, όμως, τα NFT;
Τα Μη Εναλλάξιμα Κρυπτοπαραστατικά (αγγλ. non-fungible token, NFT) αποτελούν κρυπτογραφημένα στοιχεία βασισμένα σε δίκτυο Blockchain, με μοναδικούς κωδικούς αναγνώρισης και μεταδεδομένα που τα διακρίνουν μεταξύ τους και σε σχέ …
Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss