Το διαχρονικά απλό στυλ της κυρίας Aniston που σήμερα κλείνει τα 52

Όταν η ageless κομψότητα περνάει μέσα από βασικές γραμμές και μονοχρωμίες, η Jennifer Aniston «κρύβεται» κάπου εκεί πίσω…

Η Jennifer Aniston κλείνει σήμερα τα 52 της χρόνια και υποθέτουμε πως λόγω πανδημίας δεν θα το γιορτάσει ούτε με το πάρτι για λίγους φίλους που φημολογείται ότι έκανε πέρυσι και βρέθηκε εκεί ως καλεσμένος και ο πρώην σύζυγός της, Brad Pitt. Εμείς θα τα γιορτάσουμε όμως για λογαριασμό της, ανατρέχοντας στα πέντε μυστικά στυλ που μας έχει διδάξει τόσα χρόνια μέσα από τη δημόσια εικόνα της και της πάντα -χωρίς καμία υπερβολή!- κομψές εμφανίσεις της.

Η Aniston είναι μία ηθοποιός που δεν έχει επικριθεί ποτέ για το στυλ της και αυτή η «νίκη» προέρχεται από δύο πολύ σημαντικούς παράγοντες: πρώτον από το γεγονός πως γνωρίζει η ίδια τι της ταιριάζει πολύ καλά και δεν παρασύρεται από τις σειρήνες των εφήμερων τάσεων και δεύτερον από το ότι πάντα οι ενδυματολογικές της επιλογές συνοδεύονται από το πιο απαραίτητο «αξεσουάρ επιτυχίας»… από την αυτοπεποίθησή της.

Η 52χρονη ηθοποιός με το ageless style φοράει κομμάτια κλασικά, έχει μία capsule γκαρνταρόμπα που αποτελείται κυρίως από tailored κοστούμια, «Μικρά Μαύρα Φορέματα» και καλοραμμένα παλτό και ανατρέχει πάντα στο αγαπημένο της μαύρο ή λευκό χρώμα όταν απλά «δεν ξέρει τι να φορέσει».

Έχει δημιουργήσει, δηλαδή, γύρω από το look της ένα «δίχτυ ασφαλείας» που την προστατεύει από «κακοτοπιές» αλλά κάνει και signatured όλες τις δημόσιες εμφανίσεις της. Όταν δεις την Aniston πάνω στη σκηνή να παραλαμβάνει κάποιο βραβείο, στο δρόμο να πίνει τον καφέ της ή σε κάποια πρεμιέρα να ποζάρει μπροστά στους φακούς των φωτογράφων, αναγνωρίζει αμέσως το minimal και σοφιστικέ στυλ της.

Από τα outfits δεν λείπουν και μικρές λεπτομέρειες, όπως τα mini φορέματα, τα cut outs και τα έντονα cleavage, που κάνουν πιο sexy τις μονοχρωματικές επιλογές της. Όπως δεν λείπει και το αγαπημένο της style combo που δεν είναι άλλο από το υφασμάτινο παντελόνι με το μονόχρωμο T-Shirt.

Παρακάτω θα βρεις τα πέντε styling tips που μας έχει διδάξει τόσα χρόνια με τις εμφανίσεις της και θα της ευχηθούμε να πάει και στα επόμενα 50 όπου αυτή απλά θα μεγαλώνει και θα γίνεται πιο γοητευτική και εμείς «θα μαθαίνουμε» παρατηρώντας την.
Δες επίσης: H Natalie Portman είπε απλά το αυτονόητο για το δικαίωμα μίας γυναίκας να πάρει κιλά

Πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss