Το εντυπωσιακό επίσημο trailer για το Snyder Cut του Justice League – Cineramen

Βαθμολόγησε το άρθρο

[Total: 4   Average: 4/5]


Για το Snyder Cut του Justice League, ξέρουμε πως θα βγει στις 18 Μαρτίου και έχει διάρκεια 4 ώρες, ενώ πλέον κυκλοφόρησε το επίσημο ολοκληρωμένο trailer που είναι πραγματικά εξαιρετικό.

Η σύνοψη είναι η εξής: Στο ZACK SNYDER’S JUSTICE LEAGUE, αποφασισμένος να διασφαλίσει πως η θυσία του Superman (Henry Cavill) δεν ήταν μάταια, ο Bruce Wayne (Ben Affleck) ενώνει τις δυνάμεις του με την Diana Prince (Gal Gadot) με σχέδιο να δημιουργήσει μια ομάδα υπερηρώων που θα προστατεύσει τον κόσμο από μια απειλή καταστροφικών διαστάσεων. Το έργο αποδεικνύεται πιο δύσκολο από ό,τι φανταζόταν ο Bruce, καθώς ο καθένας από αυτούς θα πρέπει να αντιμετωπίσει τους δαίμονες του παρελθόντος που τους έχει κρατήσει πίσω, αλλά θα πρέπει να τα ξεπεράσουν για να μπορέσουν να σχηματίσουν την λεγεώνα των υπερηρώων. Τώρα ενωμένοι, οι Batman (Affleck), Wonder Woman (Gadot), Aquaman (Jason Momoa), Cyborg (Ray Fisher) και The Flash (Ezra Miller) ελπίζουν να μην είναι πολύ αργά για να σώσουν τον πλανήτη από τους Steppenwolf, DeSaad και Darkseid και τις φρικτές προθέσεις τους.

Είχαμε δει το σχετικό trailer για το Justice League: Director’s Cut (όπως έχει κυκλοφορήσει ο τίτλος) και όπως ανέφερε ο Zack Snyder σε σχετική συνέντευξη του, είναι λίγες οι νέες σκηνές που γύρισε, ωστόσο το 80% της ταινίας δεν το έχει δει κανείς. Υπάρχει όπως είπε μια σκηνή με τον Jared Leto και μια ακόμα, όπως ανέφερε. Το υπόλοιπο κομμάτι από τις 4 ώρες είναι εκείνο που υπάρχει ήδη. Επίσης υπάρχει η επεξεργασία στα ειδικά εφέ που πραγματικά απογειώνουν την όλη εμπειρία και ανυπομονεί να την δει το κοινό και να αποτυπώσει τις εμπειρίες του.

Δεν θα χρησιμοποιηθεί ούτε ένα πλάνο από το αντίστοιχο του Josh Whedon. Παράλληλα έχουμε και τα επιπλέον γυρίσματα που γίνονται πλέον, τα οποία θα δώσουν ένα ακόμα 5λεπτο περίπου. Σ’ αυτά θα δούμε και τους Jared Leto (Joker) και Joe Manganiello (Deathstroke).

Cineramen

Νίκος Δρίβας

Facebook Twitter Google+

Δημιουργός και συντάκτης του www.cineramen.gr αλλά κυρίως φανατικός του σινεμά

Δείτε ακόμα στο Cineramen

Πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss