Το επιτραπέζιο Risk θα γίνει τηλεοπτική σειρά – Cineramen

Βαθμολόγησε το άρθρο

[Total: 0   Average: 0/5]


Πλέον με αυτά που βλέπουμε τον τελευταίο καιρό θέλουν να κάνουν τηλεοπτική σειρά, ότι… κινείται και έτσι το επιτραπέζιοRisk” είναι το νέο project που θα μεταφερθεί στην μικρή οθόνη.

Ο δημιουργός του House of the Cards, Beau Willimon θα είναι στην παραγωγή και το σενάριο, ενώ λογικά θα ακολουθήσουν και άλλα καθώς το studio eOne έχει συνεργασία με την εταιρία επιτραπέζιων Hasbro και την εταιρία παραγωγής του Willimon, την Westward.

Το Risk που εφευρέθηκε το 1957 από τον Albert Lamorisse είναι ένα επιτραπέζιο παιχνίδι στρατηγικής διπλωματίας, συγκρούσεων και κατάκτησης για δύο έως έξι παίκτες. Η τυπική έκδοση παίζεται σε έναν πίνακα που απεικονίζει έναν πολιτικό χάρτη της Γης, χωρισμένο σε σαράντα δύο εδάφη, τα οποία ομαδοποιούνται σε έξι ηπείρους. Η στροφή περιστρέφεται μεταξύ παικτών που ελέγχουν στρατούς παιχνιδιών με τα οποία προσπαθούν να συλλάβουν εδάφη από άλλους παίκτες, με αποτελέσματα που καθορίζονται από ζάρια. Οι παίκτες μπορούν να σχηματίσουν και να διαλύσουν συμμαχίες κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού. Ο στόχος του παιχνιδιού είναι να καταλάβει κάθε περιοχή στο ταμπλό και με αυτόν τον τρόπο, να εξαλείψει τους άλλους παίκτες. Το παιχνίδι μπορεί να είναι μακρύ, απαιτώντας αρκετές ώρες έως πολλές ημέρες για να ολοκληρωθεί. Οι ευρωπαϊκές εκδόσεις είναι δομημένες έτσι ώστε κάθε παίκτης να έχει έναν περιορισμένο στόχο «μυστικής αποστολής» που συντομεύει το παιχνίδι.

Cineramen

Νίκος Δρίβας

Facebook Twitter Google+

Δημιουργός και συντάκτης του www.cineramen.gr αλλά κυρίως φανατικός του σινεμά

Δείτε ακόμα στο Cineramen

Πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss