Το επόμενο τηλέφωνο της σειράς Galaxy F της Samsung θα μπορούσε να έχει μια τεράστια μπαταρία 7000mAh

Η σειρά Galaxy F της Samsung είναι μια σχετικά νέα καταχώρηση στη σειρά Galaxy, στοχεύοντας στο φάσμα χαμηλότερης μεσαίας εμβέλειας και καταχωρήθηκε κάτω από το Galaxy A επικαλύπτοντας τη σειρά M μέχρι στιγμής, υπήρχε μόνο μία συσκευή στη σειρά, με το Galaxy F41 που κυκλοφόρησε τον Οκτώβριο του περασμένου έτους. Αλλά αυτό σύντομα θα αλλάξει καθώς η Samsung ετοιμάζεται να παρουσιάσει ένα νέο smartphone στη σειρά.

Σύμφωνα με τον Ishan Agarwal, η Samsung ετοιμάζεται να ξεκινήσει την επόμενη συσκευή Galaxy F-series στην Ινδία. Η συσκευή θα ονομάζεται Galaxy F62 και έχει αριθμό μοντέλου SM-E625f. Ένα πάνελ Super AMOLED 6,7 ιντσών θα βρίσκεται στο μπροστινό μέρος του τηλεφώνου και μια τετράγωνη μονάδα καμερών στο πίσω μέρος θα περιλαμβάνει μια συστοιχία τετραπλής κάμερας, αναφέρει η έκθεση. Η κύρια κάμερα λέγεται ότι είναι ένας αισθητήρας 64MP, αλλά οι λεπτομέρειες σχετικά με τους υπόλοιπους τρεις αισθητήρες δεν είναι ακόμη γνωστές. Δεν γνωρίζουμε με ποιο chipset θα διαθέτει το Galaxy F62, αλλά η διαρροή αναφέρει ότι θα υπάρχει τουλάχιστον 6 GB μνήμης RAM και 128 GB αποθήκευσης flash.

Το Galaxy F41 είχε ήδη μια τεράστια μπαταρία 6.000 mAh, αλλά η Samsung προχωρά ένα βήμα πιο πέρα ​​αυτήν τη φορά καθώς η έκθεση αναφέρει ότι το Galaxy F62 θα έχει μια γιγαντιαία μπαταρία 7.000 mAh. Τέλος, η διαρροή αποκαλύπτει ότι το Galaxy F62 θα διαθέτει κάμερα selfie 32MP στο μπροστινό μέρος, θα έρχεται σε χρώματα πράσινου και μπλε και θα τρέχει το Android 11 με One UI 3.1 από το κουτί.

Να θυμίσουμε ότι, το Galaxy F41 παρουσίασε οθόνη AMOLED 6,4 ιντσών, Exynos 9611 SoC, τριπλή κάμερα με πρωτεύοντα αισθητήρα 64MP, μπαταρία 6.000mAh και μνήμη RAM έως και 6 GB και αποθήκευση 128.

Λεπτομέρειες σχετικά με την τιμολόγηση, την υποστήριξη φόρτισης, το chipset και άλλες προδιαγραφές του Galaxy F62 παραμένουν υπό συζήτηση για τώρα. Το ίδιο είναι και το σχέδιο. Αλλά πιθανότατα θα προκύψουν περισσότερες πληροφορίες, συμπεριλαμβανομένων περισσότερων προδιαγραφών και πιθανών renders, μέχρι την επίσημη κυκλοφορία.

Πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss