Το ζώδιό σου δείχνει αν δέχεσαι τις αλλαγές ή τις μισείς!

Πόσο εύκολα προσαρμόζεσαι στο καινούργιο;

Ένα αρχαίο ρητό λέει ότι το μυστικό για τις αλλαγές είναι να διοχετεύσεις όλη την ενέργειά σου, όχι για να πολεμήσεις το παλιό, αλλά για να κτίσεις το καινούργιο.

Εύκολο βέβαια να το λες και δύσκολο να το κάνεις πράξη. Οι άνθρωποι έχουν μια φυσική απέχθεια για τις αλλαγές, τουλάχιστον οι περισσότεροι. Συνηθίζουμε να κάνουμε τα πράγματα με έναν συγκεκριμένο τρόπο και δυσκολευόμαστε πολύ όταν επέρχονται ξαφνικές αλλαγές στη ζωή μας. Το μυαλό μας επίσης είναι προγραμματισμένο να σκέφτεται με έναν ορισμένο τρόπο από τον οποίο δύσκολα μπορούμε να ξεφύγουμε.

Η μελέτη της ανθρώπινης συμπεριφοράς έδειξε ότι προτιμάμε να ασχολούμαστε με ό,τι μας είναι γνωστό και δοκιμασμένο στο χρόνο. Με απλά λόγια, δεν μας αρέσει το άγνωστο. Όλοι θα προτιμούσαμε μια αποδεδειγμένη και αληθινή μέθοδο παρά μια αδοκίμαστη, άγνωστη και αναξιόπιστη. Άλλωστε, ας μην ξεχνάμε ότι το ανθρώπινο είδος εξελίχθηκε έχοντας ως βάση αυτά που γνώριζε και όχι αυτά που ήταν άγνωστα.

Παρακάτω επιχειρούμε μια ταξινόμηση ανά στοιχείο, όσον αφορά στις αντιδράσεις και τις συμπεριφορές που έχουν τα ζώδια όταν –αναπόφευκτα– επέρχονται μικρές ή μεγάλες αλλαγές στη ζωή τους.

Ζώδια της φωτιάς (Κριός, Λέων, Τοξότης)

Τα ζώδια της φωτιάς έχουν μια ενεργητική προσέγγιση στη ζωή. Τους αρέσει δηλαδή η δράση. Βλέπουν κάτι το οποίο επιθυμούν και επιδιώκουν να το κερδίσουν. Τέλος!

Εξαιτίας της επίμονης, εξωστρεφούς και αποφασιστικής φύσης τους, αντιμετωπίζουν τις αλλαγές αρκετά καλά. Είναι ευέλικτα και δυναμικά ζώδια που μπορούν να τα βγάλουν πέρα με τις άγνωστες καταστάσεις που θα προκύψουν. Δεν φοβούνται την αλλαγή, μάλλον την χρησιμοποιούν προς όφελός τους. Το πιο πιθανό είναι να κάνουν στον εαυτό τους την εξής ερώτηση «Ωραία, πώς μπορώ τώρα να επωφεληθώ από την κατάσταση;».

Διαβάστε περισσότερα στο Astrology.gr

Πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss