Το καλοκαίρι πλησιάζει – Οι 5 πιο hot τάσεις στα μαγιό του 2022

Μετά από έναν βαρύ χειμώνα, φτάσαμε επίσημα στην άνοιξη ούτε που καταλάβαμε πότε έφυγε κι αυτή, αφού σε λίγες ημέρες υποδεχόμαστε επίσημα το καλοκαίρι!
Αυτό τι σημαίνει; Νέα ρούχα ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ μαγιό στην γκαρνταρόμπα σου. Στο κάτω-κάτω, δεν υπάρχει τίποτα κακό στο να είσαι απόλυτα προετοιμασμένη για τη ζέστη που πρόκειται να έρθει τις επόμενες μέρες. Έχω δίκιο;

Balletcore: To ballerina style είναι η νέα τάση που θα βλέπεις συνέχεια στο feed σου
Οι τάσεις στα μαγιό που θα κυριαρχήσουν το 2022
Ανεξάρτητα από το αν σου αρέσουν τα μπικίνι με κορδόνια, τα χαριτωμένα crochet ή τα ολόσωμα μαγιό, υπάρχουν τόσα πολλά διαφορετικά στυλ που πρόκειται να κυριαρχήσουν αυτή την καλοκαιρινή σεζόν. Εάν θες να κάνεις, λοιπόν, μια «βουτιά» στις νέες τάσεις μαγιό για το 2022, είσαι τυχερή γιατί αυτό θα δούμε σήμερα!
[embedded content]
Για να σε βοηθήσω να ξεκινήσεις τις νέες αγορές μαγιό, σου έχω συγκεντρώσει τις απόλυτες 5 τάσεις στα μαγιό του 2022 που θα δεις παντού φέτος (και μεταξύ μας, αξίζει να δοκιμάσεις)!
Αυτές είναι οι κορυφαίες τάσεις στα μαγιό για το 2022:
Crochet (πλεκτά μαγιό)

Strappy Ties
Cut-outs
Μπικίνι Barely-There
Sparkly μαγιό
Crochet όλη μέρα
Αναμένεται τα πλεκτά μπικίνι να είναι super hot trend αυτό το καλοκαίρι. Τα 70s κάνουν δυνατό comeback και… σε περιμένουν!

Μαγιό με δεσίματα
Τα μαγιό με τιράντες είναι τόσο απλά αλλά τόσο χαριτωμένα. Θα είναι πάντα στις προτιμήσεις μας και η απόλυτη safe επιλογή σε όποιο χρώμα και αν διαλέξεις. Ναι μεν απλό, αλλά πάντα εντυπωσιακό!

@kristinakacheeva How To Tie An Adjustable Knot On Your Bikini #hack #hacks #stylehacks #fashionhacks #bikinihacks #summerstyle #diy #diyhacks #diyfashion #girlhacks ♬ baby slowed – ‧₊˚✧ ?? ⁺࿐˚・♥︎

Cut-outs
Τα cut-outs (aka κοψίματα) στα μαγιό δημιουργούν την πιο cool εμφάνιση. 

Μπικίνι Barely-There
Ο μινιμαλισμός στα καλύτερά του! …
Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss