Το κλασικό και αγαπημένο φόρεμα που θα φορεθεί όσο τίποτα άλλο φέτος

Το dress trend που επιστρέφει δυναμικά το 2021.

Οι ημέρες μας εν μέσω καραντίνας κυλούν πολύ πολύ γρήγορα με αποτέλεσμα να βρισκόμαστε μερικά βήματα πριν τον ερχομό της Άνοιξης. Έχουμε ήδη πάρει τις πρώτες εικόνες όλων των τάσεων που θα μας απασχολήσουν έντονα φέτος ωστόσο ένα ακόμη trend φαίνεται πως κάνει δυναμικό comeback αυτή τη χρονιά. Αναφερόμαστε στο denim dress ή τζιν φόρεμα όπως εμείς στην Ελλάδα συνηθίζουμε να λέμε.

Μας είναι γνώριμο από τα παλιά αφού θεωρείται ένα από τα πιο κλασικά και αγαπημένα στυλ φορέματος τα τελευταία χρόνια. Αρκετές σεζόν πίσω και συγκεκριμένα το 2010 η Βρετανίδα σχεδιάστρια μόδας Stella McCartney παρουσίασε το απόλυτο denim dress στη συλλογή της για την Άνοιξη/Καλοκαίρι 2010. Μοντέρνο, με νέο κόψιμο στο στήθος, τιράντες και χρυσά κουμπιά αποτέλεσε πηγή έμπνευσης για τους σχεδιαστές. Τα τζιν φορέματα που είδαμε στις πασαρέλες τα επόμενα χρόνια είχαν κοινά σημεία αναφοράς ωστόσο οι μεγάλοι οίκοι πήγαν το trend ένα βήμα παραπέρα. Σήμερα το denim dress αποτελεί αγαπημένη επιλογή των γυναικών και φοριέται σχεδόν ολόκληρο το χρόνο, πάντα με τους σωστούς συνδυασμούς και προσθήκες (πχ τον χειμώνα με καλσόν ή μπότες over the knee). Αν δεν έχεις έστω ένα στη γκαρνταρόμπα σου, φρόντισε να αγοράσεις κάποιο σχέδιο που θα σε ενθουσιάσει. Μην ξεχνάς πως βρισκόμαστε σε περίοδο εκπτώσεων οπότε θα το βρεις σε αρκετά προνομιακή τιμή.

Δες επίσης: Επτά vintage trends στα κοσμήματα που έχουν επιστρέψει δυναμικά στη μόδα 

Στη gallery που ακολουθεί θα δεις μερικά denim dress στις πασαρέλες των οίκων αλλά και influencers που το φόρεσαν επιτυχώς.

Πηγή κεντρικής φωτογραφίας: @chicisimo

Πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss