Το μίνι φόρεμα που επέλεξε η Δούκισσα Νομικού για τον τελικό του Voice ήταν γεμάτο λάμψη

Η  εντυπωσιακή εμφάνιση της Δούκισσας Νομικού.

Το τέταρτο και τελευταίο live του Voice λαμβάνει χώρα αυτή την ώρα. Η παρουσιάστρια του talent show, η Δούκισσα Νομικού, κατάφερε να μας αφήσει με το στόμα ανοιχτό με την πιο λαμπερή και σέξι εμφάνισή της.

Η Δούκισσα αντικατέστησε τον Γιώργο Λιανό στα lives και ο σημερινός τελικός του Voice δεν μας άφησε παραπονεμένες. Το φόρεμα της Δούκισσας ήταν στενό, γεμάτο λευκά κρύσταλλα, συνδυασμένο με χρυσά πέδιλα. 

Το φόρεμα της Δούκισσας ήταν από την Celia Kritharioti, κάτι που καταλάβαμε από τη στιγμή που είδαμε τη Νομικού στην μικρή οθόνη. 

Και στα τέσσερα lives, η Νομικού πειραματίστηκε με το λουκ της αλλά η λάμψη δεν έλειπε από καμία εμφάνιση. Στον ημιτελικό η παρουσιάστρια προτίμησε ένα strapless φόρεμα και πάλι γεμάτο κρύσταλλα (δες το εδώ).

Το πρώτο live της Δούκισσας έγινε και πάλι με δημιουργία Celia Kritharioti, κι εκεί είδαμε την Νομικού με maxi φόρεμα γεμάτο κρύσταλλα (δες την εμφάνιση εδώ).  Στο δεύτερο live είχαμε δει την Δούκισσα με ροζ κοστούμι και κεντημένο με κρύσταλλα crop top που άφηνε ακάλυπτη την κοιλιά της. (Δες την εμφάνιση εδώ)

Δες το μίνι φόρεμα της Δούκισσας στην παρακάτω gallery.

Πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss