Το μυστικό για τέλεια ενυδατωμένη επιδερμίδα – ELLE

Το μυστικό για τέλεια ενυδατωμένη επιδερμίδα

Καθώς οι θερμοκρασίες υποχωρούν, η επιδερμίδα μας έχει ακόμα μεγαλύτερη ανάγκη από βαθιά ενυδάτωση. Τα χαμηλά επίπεδα υγρασίας το χειμώνα προκαλούν ξηρότητα η οποία γίνεται αμέσως αισθητή στο δέρμα.Η επιδερμίδα γεμίζει τις “αποθήκες” της με νερό ώστε να παραμένει επαρκώς ενυδατωμένη με δύο τρόπους: είτε αντλώντας το από τους δερματικούς ιστούς είτε από την υγρασία της ατμόσφαιρας. Η απουσία, λοιπόν, υγρασίας στερεί το δέρμα από μία από τις φυσικές πηγές ενυδάτωσής του, γι’ αυτό και έχουμε αναζητήσαμε το απαραίτητο όπλο ενυδάτωσης.

Δοκιμάσαμε την κρέμα προσώπου Moisture Surge Intense 72H Lipid Replenishing Hydrator της Clinique, μια ενυδατική κρέμα-τζελ αποκατάστασης λιπιδίων, κατευναστική που χαρίζει άνεση και ενυδατώνει για 72 ώρες, ενδυναμώνοντας το φραγμό της επιδερμίδας ώστε να κλειδώνει και να διατηρεί την απαραίτητη υγρασία (με μια στρώση λιπιδίων). Προσφέρει αντιοξειδωτική προστασία όλη την ημέρα ενάντια στους επιθετικούς περιβαλλοντικούς παράγοντες που αποδυναμώνουν την ασπίδα υγρασίας της επιδερμίδας και οδηγούν σε πρόωρα σημάδια γήρανσης. Είναι εμπλουτισμένη με Cica, καταπραΰνει και ανακουφίζει ορατά την ξηρή, με ερεθισμό επιδερμίδα, αφήνοντας ένα βελούδινο και γεμάτο αποτέλεσμα.

Έχουμε να σου πούμε επίσης πως η Moisture Surge Intense είναι αποδεδειγμένα ισχυρή, αφού δοκιμάστηκε στη Σιβηρία κατά τη διάρκεια του χειμώνα όπου οι γυναίκες καλούνται να αντιμετωπίσουν αντίξοες καιρικές συνθήκες – και είδαν θεαματικά αποτελέσματα.

Πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss