Το «μυστικό» της πριγκίπισσας Diana για να δείχνει πάντα πιο ψηλή

Η αγαπημένη πριγκίπισσα ήταν ένα είδωλο της μόδας και οι εμφανίσεις της αποτελούν παράδειγμα έμπνευσης μέχρι και σήμερα.

Δεν είναι τυχαίο που η πριγκίπισσα Diana ονομάζεται «πριγκίπισσα του λαού». Ο κόσμος καταλαβαίνει τα vibes των celebrities, των ανθρώπων που εμφανίζονται με τον έναν ή με τον άλλο τρόπο στην καθημερινότητά του. Μπορεί αυτοί να μην έχουν προσωπική σχέση μαζί του, ωστόσο, η συνεχής ενασχόληση μαζί τους με κάποιον τρόπο τους φέρνει πιο κοντά. Σε κάθε επίπεδο.

Η πριγκίπισσα Diana ανέκαθεν ήταν ένα είδωλο. Ίσως από την πρώτη μέρα που εμφανίστηκε στα φώτα της δημοσιότητας. Ο αέρας της είχε κάτι πολύ διαφορετικό από αυτόν των υπόλοιπων μελών της βασιλικής οικογένειας, κάτι πιο απλό και προσιτό.

Το ίδιο ακριβώς συνέβαινε όταν το θέμα αποκτούσε στυλιστικό χαρακτήρα. Οι επιλογές για τα outfits της συγκέντρωναν πάντα έναν πιο κομψό χαρακτήρα και μπορούσαν να συνδυάσουν το royal με το πιο καθημερινό που είχε απήχηση στη μέση γυναίκα.

Παρατηρώντας τις εμφανίσεις που έχει κάνει ανά διαστήματα, βρίσκουμε πολλά tips για τα δικά μας outfits, ακόμα και χρόνια μετά τον άδικο χαμό της. Ένα από αυτά τα fashion ευρήματα του στυλ της Lady Spencer είναι ο τρόπος με τον οποίο κατάφερνε να δείχνει πάντα πιο ψηλή στις δημόσιες εμφανίσεις της.

Το «μυστικό» της βρισκόταν σε κάτι πάρα πολύ απλό, μία καθημερινή και πρακτική συνήθεια που συσχετιζόταν με τον τρόπο που συνδύαζε τα παντελόνια με τις μπότες της.

 
Στο 01.16 του παραπάνω βίντεο, βλέπουμε την πριγκίπισσα σε μία πολύ cool & casual εμφάνισή της, φορώντας δερμάτινες μπότες πάνω από τα jeans της. Ανάλογη ενδυματολογική επιλογή έχει γίνει και στο 01.50, όπου τη βλέπουμε σε ένα outfit με jeans και πουλόβερ και ένα ζευγάρι καφέ μπότες, για μία ακόμα φορά με το παντελόνι να βρίσκεται μέσα σε αυτές. 

Επιλέγοντας, λοιπόν, αυτόν τον τρόπο να φοράει τις μπότες της, έδινε κατευθείαν την εντύπωση μίας ακόμα πιο ψηλής γυναίκας, προβάλλοντας την αίσθηση μακρύτερων ποδιών.

Δες περισσότερες φωτογραφίες με αυτό το στυλ στην παρακάτω gallery.

Δες επίσης: Οδηγός Αγοράς: 10 παλτό από οικολογική γούνα για να αγοράσεις online τώρα στις εκπτώσεις

Πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss