Το νέο trend στο TikTok θέλει να καταπολεμάς τα σπυράκια σου κάπως έτσι…

To 2020 το TikTok έκανε δυναμική είσοδο στις ζωές μας. Έγινε αναπόσπαστο κομμάτι της καθημερινότητάς μας χαρίζοντας μας απίστευτες στιγμές γέλιου, αλλά και τάσεων και tips ομορφιάς, που πραγματικά δεν είχαμε δοκιμάσει πότε στο παρελθόν. Φαίνεται, λοιπόν, πως αυτό θα συνεχίσει να κάνει και το 2021 το συγκεκριμένο μέσο κοινωνικής δικτύωσης.

Γιατί στο λέμε αυτό; Διότι τις τελευταίες μέρες «παίζει» πολύ ένα νέο trick για την καταπολέμηση της ακμής, το οποίο βέβαια μας έχει προβληματίσει κάπως. Σύμφωνα με τους TikTokers, λοιπόν, μπορείς να καταπολεμήσεις τα σπυράκια στο πρόσωπό σου χρησιμοποιώντας… υδροκολλοειδές επίθεμα, που πωλείται στο φαρμακείο. Στην ουσία, πρόκειται για κάποιου είδους τραυμαπλάστ με ειδικό gel στο εσωτερικό του.

Αυτό που κάνουν οι TikTokers είναι να τοποθετούν πάνω στα σπυράκια το ειδικό επίθεμα και να το αφήνουν ακόμη και για δέκα ώρες στο σημείο. Έπειτα, ξεκολλούν προσεκτικά και -κατά τα λεγόμενά τους- το σπυράκι εξαφανίζεται. Στα παρακάτω videos θα δεις ακριβώς τι κάνουν!

Η αλήθεια είναι, όμως, πως δεν πρόκειται για μια απόλυτα ασφαλή μέθοδο και σίγουρα όχι για μια μόνιμη θεραπεία ή λύση. Την ακμή σου μπορείς να αντιμετωπίσεις μόνο με τη συμβουλή και φαρμακευτική αγωγή που θα σου συστήσει ο δερματολόγος σου. Τίποτε άλλο δεν μπορεί να αντικαταστήσει τη γνώμη του ιατρού. Γι’ αυτό, please, να είσαι πολύ προσεκτική όταν πρόκειται για θέματα που έχουν να κάνουν με το δέρμα σου!

Διάβασε ακόμα: Το αγαπημένο μανικιούρ της Ariana Grande μπορείς να το κάνεις και μόνη σου στο σπίτι

Πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss