Το πιο επίκαιρο video μόδας των ημερών σου δείχνει πώς να ντυθείς μέσα στο σπίτι

… για να εντυπωσιάσεις σε τρεις διαφορετικές περιστάσεις.

Η συγκεκριμένη στήλη του Net-a-porter παλαιότερα φιλοξενούσε κάποιες πολύ ενδιαφέρουσες «fashion δοκιμασίες» όπως το πώς να ντυθείς για να πας σε πάρτι-έκπληξη, τι φοράμε όταν σκοπεύουμε να βγούμε κατευθείαν μετά τη δουλειά, πώς συνδυάζεται κομψά ένα denim παντελόνι 24 ώρες το 24άρο και άλλα πολλά τέτοια. Τώρα εν μέσω Πανδημίας και προσφάτως και lockdown το top model, Maya Stepper, κλήθηκε να αντιμετωπίσει μία πολύ πιο «επίκαιρη» πρόκληση: τι να φορέσει μέσα στο σπίτι σε τρεις διαφορετικές περιπτώσεις.

Η πρώτη αφορούσε το σενάριο που δουλεύεις όλη την ημέρα με τηλεργασία και το βράδυ περιμένεις δύο φίλους για ένα χαλαρό ποτό (προ καραντίνας, όταν ακόμα επιτρεπότανε). Η δεύτερη έχει να κάνει με το κατάλληλο outfit για να μαγειρέψουμε στο σπίτι για εμάς και τον σύντροφό μας και η τρίτη έχει την πρόταση της Stepper για το τι μπορούμε να βάλουμε αν είμαστε καλεσμένες σε γενέθλια στο Zoom.

Πάτησε το play και δες σε ποιες από αυτές τις in house δραστηριότητες πρέπει να είμαστε πρακτικά ντυμένες, που «επιτρέπεται» λίγο sexiness παραπάνω και πότε ένα jean παντελόνι με το αγαπημένο μας marcel φανελάκι θα δώσει τη λύση σε κάθε στυλιστική μας απορία για τις εμφανίσεις μας εντός σπιτιού. Το να ντυνόμαστε λίγο καλύτερα (ακόμα και λίγο πιο επίσημα σε ορισμένες περιπτώσεις) μόνο καλό μπορεί να κάνει στην ψυχοσύνθεσή μας, έστω και σε εποχή lockdown.
Δες επίσης: Aυτός ο παστέλ συνδυασμός είναι ό,τι πιο διακριτικό μπορείς να φορέσεις σήμερα

Πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss